Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Drifting Scooter

Drifting Scooter

Drift scooters zijn een echte musthave. Het is een veilige en verbeterde versie van de hoverboard. Webshop-outlet heeft nu ook een coole drifting scooter in de aanbieding. Deze drift scooter is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met een gewicht tot 50 kg. De scooter is een elektrisch aangedreven 3 wieler. Met de drifting scooter kun je 360° spinnen. De scooter heeft een 8.5 inch voorwiel. Aan de achterkant zitten zwenkwieltjes, hiermee kun je driften en scheur je zo door alle bochten heen.

De drifting scooter kan maximale snelheden behalen van wel 15km. Dit hangt natuurlijk wel af van het gewicht en de wegomstandigheden. De maximale afstand is 5-8 kms. De scooter is voorzien van een sterke power brake batterij van 12V. Op het stuur van de scooter zijn 2 knoppen te vinden. Met de groene knop kun je hoge snelheden behalen en met de rode knop behaal je langzamere snelheden.

De drifting scooter zorgt voor urenlang speelplezier. Je kind zal zich nooit meer vervelen. Wie wil er nou niet met een gave drift scooter rond gaan racen? Met deze scooter wordt 100% speelplezier gegarandeerd. De drift scooter is verkrijgbaar voor €149,95.

Geef een reactie