Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Powerbank Review

Powerbank review

Omdat wij veel vragen krijgen over wat de Powerbank precies doet en hoe je deze moet gebruiken, hebben wij een review van de Powerbank opgezocht en toegevoegd aan dit blog bericht. Kort samengevat is de Powerbank gewoon een mobiel oplaadpunt. Is je accu van je telefoon, draagbare spelcomputer of tablet weer leeg? Dan kun je de Powerbank gebruiken om het lege apparaat weer volledig op te laden. Erg handig voor op reis en plaatsen waar je niet altijd een stopcontact voor handen hebt.

Klik op deze link om de Powerbank review te bekijken https://youtu.be/0pMQnLlndZY

Wanneer deze Powerbank 100% is opgeladen kunt u uw mobiele telefoon hier 2x mee opladen. Een tablet heeft een grotere accu waardoor deze 1x opgeladen kan worden met een volle Powerbank.

 

De Powerbank is nu verkrijgbaar voor maar € 9,95 inclusief verzendkosten!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117572,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/05\/Grundig-powerbank-4000-mAh-aanbieding-300×300.png”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:500,”height”:500,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

  • Direct bruikbare stroom- en noodoplader
  • Stroomindicator
  • Zaklamp functie
  • Extra stevige aluminium behuizing
  • Ingangsvermogen: DC 5V, 1000 mAh
  • Uitgangsvermogen: DC 5V, 1000 mAh
  • Capaciteit: 4000 mAh
  • Gewicht: 123 gram
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117588,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/05\/grundig-powerbank-8000-mah-pl-4as-263×300.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:368,”height”:420,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-1-2-0″}}”>[/siteorigin_widget]

3 reacties op “Powerbank review

Geef een reactie