Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Accu Van Je Mobiel Vaak Leeg

Ben jij het ook zo zat als je mobiel weer leeg is eind van de dag? Je leest laatste tijd veel berichten in het nieuws dat ze weer eens een nieuwe techniek hebben ontwikkeld om de accuduur te verlengen. Maar nog altijd merk je er niets van een langere accuduur met je eigen mobiele telefoon. Vanochtend las ik een bericht op Nu.nl over een nieuwe techniek “de algen-batterij”. Maar net als alle andere technieken om je accuduur te verlengen heeft deze techniek ook weer een nadeel. Veel nieuwe technieken zijn te prijzig of de accu kan maar 10x opgeladen worden voordat deze ermee ophoudt.

Je kent ze nog wel de Nokia’s die wel 12 dagen zonder op te laden mee gingen. Maar sinds de komst van de smartphones wordt de accu steeds meer belast met apps, internetgebruik, Facebook en Whatsapp. Hierdoor halen veel mobiele gebruikers de einde van de dag niet met een vol opgeladen accu. Laten we hopen dat voor dit probleem in de toekomst een oplossing komt.

In de tussentijd kunnen we gebruik maken van een tussenoplossing “de Powerbank”. De Powerbank is een mobiele accu die je voor diverse toepassingen kan gebruiken. Zo kun je met een Powerbank je telefoon, camera, draagbare spelcomputer en nog veel meer apparaten met USB aansluiting opladen waar en wanneer je maar wilt. De Powerbank laad je thuis op en neem je eenvoudig overal mee naar toe. Nooit meer een lege accu!

Een Powerbank kun je al kopen voor €9,95 bij Webshop-outlet.nl. Je betaald bij Webshop-outlet.nl momenteel geen verzendkosten.

Powerbank

Een reactie op “Accu vaak leeg van je mobiel?

  1. Pietsje on

    Vorig jaar heb ik al eentje aangeschaft via een andere webshop maar ik heb de powerbank standaard in mijn auto en tas liggen. Voor werk ben ik veel onderweg en kan ik echt geen lege telefoon gebruiken. Raad iedereen een powerbank aan die niet zonder lege telefoon kan. Groetjes Pietsje.

Geef een reactie