Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Hoelang Gaat De Accu Van Een Powerbank Mee

Hoelang gaat de accu van de Powerbank mee?

Hoevaak en hoelang je een Powerbank moet opladen is helemaal afhankelijk van het vermogen van je Powerbank. Het vermogen van de Powerbank wordt aangegeven door de hoeveelheid mAh. De mAh geeft aan hoe krachtig de Powerbank daadwerkelijk is. Hoe groter de mAh hoe vaker en langer de Powerbank kan opladen. Hoevaak je je apparaat kan opladen is ook afhankelijk van het apparaat dat je wilt opladen Een camera heeft minder vermogen nodig dan bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een tablet.

Je kunt het vermogen van jouw Powerbank delen door het vermogen van jouw gadget apparaat. Met de uitkomst hiervan kun je afleiden hoevaak je je gadget kan opladen. Net als de accu van je telefoon verliest ook de Powerbank na verloop van tijd iets van zijn power. Laad je Powerkbank daarom altijd volledig op en laat hem altijd helemaal leeglopen totdat je hem weer oplaad. Zo behoud je de power van je Powerbank het beste.

Bij Webshop-outlet hebben we een Grundig powerbank verkrijgbaar met een mAh van 4000. Hiermee kan het product de meeste iPhones en Samsung telefoons 2x opladen. Een tablet heeft een grotere accu en zal daarom 1x opgeladen kunnen worden. Daarbij heeft de Grundig Powerbank als extra een zaklamp functie. Erg handig als je op de camping staat met een tent en je moet midden in de nacht nog iets zoeken.

Powerbank1
Powerbank2

    Een reactie op “Hoe lang gaat een Powerbank mee?

    Geef een reactie