Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Vrouwen Hebben Altijd Gelijk

Hebben vrouwen altijd gelijk?

Is dat wel zo? Hebben vrouwen altijd gelijk of willen ze dat graag? Mannen denken namelijk ook altijd dat ze gelijk hebben maar we kunnen toch niet allemaal gelijk hebben of toch wel?
Er zijn zoveel boeken over het verschil tussen mannen en vrouwen en een echt onderzoek wordt ook lastig want de vrouw blijft aangeven “Ik heb gelijk” en de man “ Ik heb gelijk”. Waarom willen we zo graag gelijk hebben?

Bart Landstra van Psychologie Magazine geeft het misschien wel heel mooi aan “Het misverstand kan zijn dat we denken dat een ander ons pas begrijpt wanneer we zijn gelijk krijgen, dus vechten we voor dat gelijk, maar verliezen daardoor de verbinding met onszelf en de ander.” Sta eens open voor een ander, is er iets mis met een andere gedachte, gevoel of behoefte. Natuurlijk is het fijn om gelijk te krijgen maar het is toch ook wel eens fijn om te zeggen Schatje, je hebt gelijk, ik zat fout. (en dan ondertussen de denken, Daag ik heb gelijk maar dan zijn we klaar met zeuren)

Gelijk hebben of gelijk krijgen zijn twee verschillende dingen. Hoe je het ook wendt of keert, jij of je partner is hopelijk Mr. Right maar de vrouw zal altijd Mrs. always right zijn.

 

Kussens te koop bij www.webshop-outlet.nl

Iedereen kent wel een stel wat vaak aan het kibbelen is of wil je vriendin/vrouw altijd maar dan ook altijd gelijk hebben of  vind je gewoon dat je zelf altijd gelijk hebt. Kortom, een leuk kado voor jezelf maar ook om te geven. Deze kussens zijn verkrijgbaar vanaf € 24,95 bij www.webshop-outlet.nl.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117634,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/kussens3-400×400-150×150.jpg”,”title”:””,”size”:”thumbnail”,”width”:150,”height”:150,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117635,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/kussens1-300×300-150×150.jpg”,”title”:””,”size”:”thumbnail”,”width”:150,”height”:150,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-1″}}”>[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117636,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/Kussen-300×300-150×150.jpg”,”title”:””,”size”:”thumbnail”,”width”:150,”height”:150,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-2″}}”>[/siteorigin_widget]

Geef een reactie