Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Je Eigen Muziek In De Douche

Je eigen muziek in de douche

Bijna iedereen zingt in de douche of het nou vals of zuiver is, dat maakt niet uit. Niemand hoort je toch..? Meezingen met je eigen gekozen muziek is nog leuker. Tegenwoordig heeft iedereen zijn of haar muziek op de mobiele telefoon staan maar de meeste mobiele telefoons houden niet van water. Nu is er een oplossing! De waterproof bluetooth speaker. Deze speaker kan tegen douchewater en kan draadloos verbinding maken met je telefoon via bluetooth. Speel je eigen muziek nu gemakkelijk af in de douche en zing gezellig mee. Een volgende nummer selecteren kan eenvoudig door te drukken op de knop volgende nummer.

Een extra functie van de bluetooth waterproof speaker is de belfunctie. Word je gebeld? Dan kun je eenvoudig opnemen door op één knop te drukken op de speaker. Door de ingebouwde microfoon kun je gewoon communiceren met de beller. Mis nooit meer een telefoon ook al sta je onder de douche.

Ben je benieuwd naar deze speaker? Kijk hier voor meer productinformatie.

  [siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117646,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/waterproof-bluetooth-badkamer-speaker-300×240.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:300,”height”:240,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

  “,”after_widget”:””,”before_title”:”

  “,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

  [siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117647,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2014\/08\/abco-tech-waterproof-wireless-bluetooth-shower-speaker-handsfree-speakerphone-compatible-with-all-bluetooth-devices-iphone-5-siri-and-all-android-devices-pink_45653_500-300×216-300×216.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:300,”height”:216,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

  “,”after_widget”:””,”before_title”:”

  “,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-1″}}”>[/siteorigin_widget]

  Geef een reactie