Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Hardlopen Met Evy

Hardlopen met Evy

Wie kent Evy niet? Evy de sportgoeroe van onze zuiderburen. Met Evy op je mp3 speler ren je met gemak 5 kilometer.

Voor degene die Evy nog niet kent. Evy Gruyaert, een echte belg met een zachte G. Ze heeft een programma ontwikkeld waarbij je in 27 lessen, met behulp van haar, 5 kilometer kunt hardlopen. In 2006 heeft ze twee programma’s ontwikkeld voor 5 km en voor 10 km. In 2011 zijn van beide afstanden nog een nieuwe serie ontwikkeld (van beide afstanden) met nieuwe muziek. Per week is het verschillend hoe vaak en hoe lang je mag wandelen of mag hardlopen. Na 10 weken kun je 30 minuten hardlopen zonder een wandelpauze.

Ideaal want wie kent de smoesjes om niet te hardlopen niet? “ Het regent”, “ik ben te moe” en “ik ben niet zo’n hardlooptype”. Met Evy op je mp3 speler heb je zin om een aantal x per week te gaan hardlopen. Elke keer weer een uitdaging om de regen of de moeheid te trotseren.

Maar met alleen Evy kom je er niet. Zonder een goede en hippe mp3 speler zul je Evy nooit leren kennen. De MP3 speler met clip is ideaal voor het hardlopen. Je klemt de mp3 speler vast aan je kleding en hebt er geen last van.
Je mp3 speler, Evy en jij zullen de drie beste vrienden worden!

Een reactie op “Hardlopen met Evy

Geef een reactie