Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Rgb Led Lampen Review

RGB LEDlampen review

De RGB LEDlampen zijn lampen die je zelf van kleur kunt laten veranderen met behulp van een afstandbediening. Maar waar staat RGB voor? Het is eigenlijk heel simpel, RGB is de afkorting van Rood-Groen-Blauw. De RGB LEDlampen van Webshop-outlet.nl kun je tenminste in 18 verschillende kleuren laten branden en daarin kun je ook nog de kleuren lichter of donkerder maken. De kleuren zijn aan te passen met de bijgeleverde afstandbediening.

Installatie van de RGB LEDlamp

De RGB LEDlamp is hetzelfde als een gewone E27 lamp. Je draait de lamp in de pit en voila het werkt. Simpeler kan het niet. De afstandbediening zit ook kant en klaar in de verpakking en is voorzien van een batterij.

Waarvoor gebruik je de RGB LEDlamp?

Doormiddel van de juiste kleur te selecteren bepaal je de eigen sfeer in je eigen woning. Elke kleur heeft zijn eigen sfeer, zo staat blauw voor stabiliteit, rust, trouw en wijsheid en oranje stimuleert je hersenen, verwarmt, maakt creatief en stemt vrolijk.

Meer mogelijkheden?

Ja zeker. Er zijn diverse extra functionaliteiten beschikbaar, zoals de flash. De flash functie geeft een soort van disco effect. Ook kun je de kleuren geleidelijk overlaten gaan op andere kleuren, zodat je nooit in dezelfde kleur licht thuis zit. Met de afstandbediening kun je zelfs de lamp op afstand uitschakelen en inschakelen.

Aanbieding

Bij Webshop-outlet.nl kun je nu 2 lampen voor maar €24,95 kopen. Dit is inclusief verzending!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117660,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/02\/RGB-Led-lamp-1-300×300.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:500,”height”:500,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117662,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/02\/kleurlamp-rood-1-300×300.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:545,”height”:545,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-1″}}”>[/siteorigin_widget]

Geef een reactie