Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Nu Ook Weekdeals Bij Wo

Nu ook weekdeals bij Webshop-outlet.nl

Misschien had je het al opgemerkt, maar wij bieden sinds kort ook weekdeals op onze website aan. Dit zijn vaak deals van externe partijen, die een voorraad partij over hebben en tegen een zeer scherpe prijs willen verkopen. Omdat dit om externe partijen betreft zal de bezorgtijd van je bestelling iets langer duren dan je gewend bent van Webshop-outlet.nl. Maar daar staat ook een zeer scherpe prijs tegenover. De bezorgtijd vermelden wij altijd bij de productinformatie op de pagina zelf.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte gehouden worden en geen weekdeal missen? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief! Wij zullen elke weekdeal communiceren via social media en een nieuwsbrief. Wanneer je onze website bezoekt zie je de weekdeal of weekdeals direct aan de rechterkant staan.

 

Weekdeals zijn tijdelijk

Omdat dit vaak om beperkte en tijdelijke voorraden gaat, kan het zijn dat de weekdeal eerder op is dan de week voorbij is. Hierbij geldt dan ook op=op! Het kan dan ook betekenen dat nabestellen niet meer mogelijk is. Wees er daarom altijd snel bij..

 

Extra informatie

Heb je vragen over een weekdeal? Neem dan contact op met ons via de e-mail info@webshop-outlet.nl. Wij zullen altijd binnen 48 uur reageren.

Geef een reactie