Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Dames Rugband Spaciaal Voor Vrouwen

Dames rugband speciaal ontworpen voor vrouwen

Rugklachten

Rugklachten krijgt bijna iedereen wel eens mee te maken. Dit kan komen door te weinig beweging of een verkeerde houding. Ook verkeerd tillen kan een oorzaak zijn. Het komt zowel bij vrouwen en mannen voor. Vaak is het tijdelijk maar sommige mensen hebben vaak tot altijd last van de rug. Wij adviseren dan om echt naar de huisarts te gaan als je nog niet bent geweest. Rugklachten zijn vervelend en kunnen je belemmeringen in de dagelijkse dingen. Als je er iets tegen kunt doen, doe er iets aan!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:108963,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/03\/afbeelding.png”,”title”:””,”size”:”full”,”width”:569,”height”:197,”caption”:””,”alt”:”dames rugbanden”,”link_type”:”custom”,”link_url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/product\/rugband-dames-houdingsondersteuning\/”,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-1-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen van rugklachten kan op een aantal manieren:

  • Probeer op de juiste manier te tillen en niet uit de rug
  • Probeer dagelijks te sporten of in ieder geval genoeg te bewegen
  • Een goed matras kan een hoop schelen
  • Let op je houding bij het zitten aan een bureau of tafel
  • Let ook op je houding bij het lopen
  • Draag de juiste schoenen

Let op al deze punten en je zult hopelijk een hoop rugklachten besparen. Heb je problemen met je rughouding? Dan zijn er ook hulpmiddelen verkrijgbaar. Voor de heren en dames is er een universele rugband verkrijgbaar bij Webshop-outlet.nl voor maar €9,95 inclusief verzending.

 

Bij Webshop-outlet.nl kun je rugbanden kopen speciaal voor vrouwen. Ook deze is €9,95 inclusief verzending binnen Nederland. Deze dames rugband lijkt op een soort buste houder maar dan voor de rug. Hiervan ga je zeker recht op staan of zitten. De rugband is verstelbaar voor diverse afmetingen en is ook verkrijgbaar in de maten M en L. Voor meer informatie kijk je bij de productinformatie van de dames rugband.

Heb je last van de rug? Doe er wat aan! Blijf er niet mee rondlopen. Het kan al voor maar €9,95 inclusief verzending binnen Nederland.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117684,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/03\/rugband2-300×300.jpg”,”title”:””,”size”:”full”,”width”:300,”height”:300,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-3-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

Geef een reactie