Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Je Hebt Voortaan Geen Waakhond Meer Nodig

Geen waakhond meer nodig..

Anti inbraak systemen duur? Bij Webshop-outlet heb je een simpele effectieve anti inbraaksysteem voor maar €9,95! Voor dit geld krijg je een eenvoudig te installeren systeem die inbrekers afschrikt bij het openen van een raam of deur. Afschrikken is vaak al voldoende voor een inbreker om verder te kijken.

Hoe werkt dit anti inbraaksysteem van Webshop-outlet.nl?

Je plakt of schroeft de twee delen van dit compacte apparaat bij je raam of deur. Gaat de deur of raam open? Dan hoor je een piep van 90 decibel. Genoeg om de inbreker af te schrikken en genoeg om jou wakker te maken of je buren te alarmeren. Op dit apparaat zit ook een uit en aan knop voor wanneer je gewoon je deur of raam open wilt zetten.

Makkelijk mee te nemen

Ga je op vakantie en wil je de draadloze anti inbraaksysteem meenemen? Dat kan natuurlijk. Het apparaatje weegt haast niets en is mooi compact. Gun jezelf een goede nachtrust zonder zorgen voor een inbraak. De waakhond is niet meer nodig..

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117697,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/03\/20555-1-300×300.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:400,”height”:400,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:117698,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2015\/03\/A2V5_130486696273805721uFq1JrK9ly-1-300×225.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:640,”height”:480,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:”custom”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-0-1-1″}}”>[/siteorigin_widget]

Geef een reactie