Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Snurk Irritaties

Irritatie aan snurken loopt hoog op

Vandaag 18 april 2015 stond een artikel in het Algemeen Dagblad, “Vrouw port snurkende man met pen en moet vliegtuig uit”. Blijkbaar ergerde de vrouw zich zo aan haar snurkende buurman, dat ze het nodig vond om hem hardhandig te porren met een pen. De pennenstrepen waren duidelijk zichtbaar op de blouse van de man.

Uiteindelijk moest ze het vliegtuig verlaten en ging de reis verder voor haar ex mede passagiers.

 

Snurken is niet alleen een irritatie in het openbaar vervoer maar ergernis nummer 1 in de slaapkamer. De irritatie kan zelfs zo hoog oplopen dat je relatie hieronder lijdt. 1 op de 4 mannen snurkt en er zijn zelfs snurkers die 70db halen. Ter vergelijking sommige stofzuigers maken voor 70db aan geluid. Hierdoor kan je partner niet slapen en door de slapeloosheid kan je partner sneller geïrriteerd zijn. Snurken is ook een oorzaak zijn van een slechte nachtrust. Genoeg redenen om hier iets aan te doen.

Bij Webshop-outlet.nl kun je nu anti-snurk clips kopen. 2 stuks voor maar €5,95 inclusief verzending! Kijk hier voor meer informatie over de anti-snurkclips.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Geef een reactie