Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Zomerse Outlet Aanbiedingen

Zomerse outlet producten aanbiedingen

De zomer is weer begonnen en dat kun je merken als bezoeker van Webshop-outlet.nl. Zo hebben wij speciaal voor deze zomer 2015, producten zoals de Magic hose. De Magic hose is een tuinslang die 3x zo groot wordt wanneer je deze aansluit op de kraan en ook weer automatisch krimpt wanneer je de kraan uitzet. Dit scheelt gewicht en ruimte! De Magic hose is ook bekend onder de naam X hose en Garden hose. Verkrijgbaar in 30 meter in de kleuren blauw en groen.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Ook kun je bij ons terecht voor de zomeraanbieding Eco waterbezem. Hiermee kun je je tegels en caravan makkelijk schoonmaken zonder emmers te hoeven gebruiken. Deze waterbezem sluit je gewoon aan op je tuinslang en je bent klaar om schoon te maken. Zeker handig om te hebben!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Ben je een echte barbecue liefhebber maar heb je altijd problemen om je barbecue aan te krijgen? Dan zou ik zeker de houtskool starter aanschaffen. Hiermee kan iedereen zijn barbecue in de zomer aan krijgen. Je plaatst je houtskool of briketten in de starter en steekt deze van onderen aan. Binnen enkele minuten kun je al los met je barbecue!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Geef een reactie