Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner 10 Must Have Zomer Sale Producten

10 must have zomer sale producten

De zomer start officieel op 1 juni maar deze kun je alvast bestellen om goed voorbereid de zomer in te luiden. Wij hebben speciaal voor jou 10 zomer gadgets en gebruiksartikelen geselecteerd, die je zomer nog aantrekkelijker kunnen maken. En nog een aantrekkelijk voordeel is, ze zijn allemaal in de aanbieding!

Drawing 6150163 1920 8

1. Schilderen op nummers, de ideale vakantiehobby! Ontspan en geniet door heerlijk te schilderen. Gemakkelijk mee te nemen naar de camping of welk land dan ook. Niet op vakantie, maar blijf je lekker thuis? Haal dan de vakantielanden in huis met onze categorie steden & landen. Bekijk het hele assortiment met meer dan 100 verschillende doeken van Schilderen op nummers!

2. Zit je graag buiten, maar is de zon te vel of wil je liever niet verbranden? Ontglip de zon nu met deze chique hang parasol van 909 outdoor en geniet heerlijk van het zomerse weer in de schaduw. Al verkrijgbaar voor € 99,95! Op zoek naar een andere parasol? We hebben nog veel meer in de collectie!

Parasol Met Hoes Wit3
Goodvibes Aircooler 12l

3. Ben jij ook een toe aan een beetje verkoeling tijdens de hitte van de zomer?! Met een aircooler kan jij er weer tegenaan. Al die hitte, niet uit te houden. Deze USB-ventilator biedt jou de verkoeling die je in de warme zomerdagen wel kan gebruiken! Nog niet één in huis? Bekijk dan snel onze gehele collectie aircoolers en kies je favoriet!

4. Tegenwoordig kunnen we bijna niet meer zonder een eigen zwembad in de tuin. Wat is er fijner dan na een warme werk- of schooldag even een plons in het Geniet heerlijk van het water in je eigen tuin met een mega groot zwembad!

Uitvouwbaar Zwembad 4.6m2
Parya Ultra Sterke Flexibele Tuinslang

5. Omdat de zomers tegenwoordig soms droog zijn kun je ook zeker niet meer zonder een tuinslang! Overal met een gietertje bij langs elke dag is zoveel werk. Je kan er beter met de tuinslang bij langs! Zeer flexibel en tijdbesparend!

6. Versier je tuin met mooie planten! Geen ruimte meer in de tuin? Koop dan een mooie plantenbak. Onze betonlook bloembakken zijn gemaakt van polypropyleen en dit maakt het lichter dan echt beton. Hierdoor kun je de bakken eenvoudig verplaatsen!

Keter Plantenbak Betonlook 3
Hoek Windscherm Dubbel3

7. Staat de wind vaak verkeerd in je tuin? Denk dan eens aan een windscherm! Hiermee maak je een heerlijk luw plekje in de tuin waar je heerlijk kan genieten van het zonnetje.

8. Laat je niet prikken houd de muggen buiten met een hor voor de deur! Zo kun je de deur lekker open zetten en kan de frisse lucht binnenkomen, maar blijven de muggen en vliegen lekker buiten. Al verkrijgbaar vanaf € 14,95!

Zondoorlatende-bikini-aanbieding

9. Ga deze zomer voor de zomerlook zonder witte bikini randjes! De musthave om dat voor elkaar te krijgen is onze zon doorlatende bikini! Geen witte strepen meer op je lichaam. Deze bikini is gemaakt van een stof die de zon in zijn geheel niet blokkeert. De bikini heeft een zonnewering vergelijkbaar met SPF 6 (factor 6). Vooral nu strapless topjes en jurkjes zo populair zijn, is egaal bruin worden een must!

10. Een item dat tegenwoordig niet kan missen in de tuin is een heerlijke loungeset of ligstoel! Geniet nu in de tuin met de multifunctionele ligbank Giardino!

Schermafbeelding 2021 08 04 Om 15.06.59

Wist je dat we al deze producten binnen Nederland GRATIS naar je verzenden?! Wacht dus niet te lang en bestel je zomer musthaves nu!

Geef een reactie