Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners 8 Must Have Auto Gadgets

8 musthave auto gadgets

Veel Nederlanders gaan ook dit jaar weer met de auto op vakantie. Vaak is de reis lang en daarom wil je het zo comfortabel mogelijk maken. Dit kan met muziek maar je kinderen luisteren liever iets anders dan waar jij het liefst naar luistert. Voor dit soort momenten is de mp3 speler uitgevonden. Geef je kinderen een mp3 speler met hun eigen muziek en je hoort ze nauwelijks meer.

mp3 8gb aanbieding

 

Bij de mp3 speler horen natuurlijk ook oordopjes. De meest bekende oordopjes raken vaak in de knoop en dat kan knap irritant zijn. Maar hier is tegenwoordig een oplossing voor. De oordopjes met rits, nooit meer je oordopjes in de knoop en het is ook nog eens ontzettend hip!

Zipper earphone aanbieding

In de auto bellen is niet alleen in Nederland verboden maar eigenlijk in heel Europa. Een carkit is hiervoor een goede uitkomst. De onderstaande carkit kun je meenemen in elke auto, deze is niet ingebouwd en is draagbaar. Handig als je meerdere auto’s hebt en geen zin hebt om in elke auto een carkit in te bouwen. De carkit werkt op bluetooth en is geschikt voor elk telefoontoestel met bluetooth.

Bluetooth carkit aanbieding

Op het internet zie je de laatste jaren veel filmpjes van ongelukken maar ook grappige gebeurtenissen die op de autoweg gebeuren. Hiervoor wordt vaak de dashcam gebruikt. De dashcam is niet alleen een gadget om grappige gebeurtenissen te filmen maar ook zeer handig voor het geval dat je een ongeluk krijgt. Met een filmpje kun je altijd bewijzen wie de schuldige is en dat is voor de verzekering alleen maar makkelijker. Verkeersongelukken kunnen sneller worden afgehandeld met een dashcam. In Rusland is de dashcam al verplicht vanwege de vele fraude die daar wordt gepleegd. Eigenlijk zou het in alle landen verplicht moeten zijn.

Dashcam k6000 aanbieding

Tijdens het rijden in het donker is het lastig voor de medepassagiers om een laptop te gebruiken. Je ziet het toetsenbord bijvoorbeeld niet meer. Dat probleem is nu verholpen met de USB led verlichting die je kunt aansluiten op je USB poort. Ook kun je de USB led verlichting aansluiten op de meeste powerbanks.

USB led lamp

De Powerbank is erg handig om bij je te hebben wanneer je accu van je telefoon snel leeg is. De medepassagiers spelen tijdens het rijden vaak spelletjes op de telefoon en de accu is natuurlijk niet oneindig. Sluit je telefoon aan op de powerbank en je kunt rustig verder spelen tijdens de autorit.

Powerbank aanbieding

USB autoladers kun je ook gebruiken om je telefoon mee op te laden. Maar ook andere apparaten met een USB ingang kun je eenvoudig opladen met de USB autolader.

USB adapter auto aanbieding

De lifehammer in sleutelhanger formaat. Deze lifehammer maakt gebruik van een slagpin zodat je niet veel kracht hoeft te hebben om een ruit te kunnen breken. Zet de lifehammer op het raam en je raam zal uiteenspatten. Doe dit wel op de zijramen want het voorruit is van gelaagd glas en zal niet breken. Net als met de dashcam zal de lifehammer ook verplicht moeten zijn in de auto.

Lifehammer sleutelhanger aanbieding

Dit zijn de 8 must have auto gadgets. Je kunt al deze gadgets in de webshop van Webshop-outlet.nl vinden tegen een outlet prijs! Bij ons zijn alle producten inclusief verzendkosten binnen Nederland. Profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen!

2 reacties op “8 musthave auto gadgets

  1. A. Teeling on

    Ik zie €8,,95 in het plaatje van de lifehammers staan. Als ik dat aanklik, dan wordt ik naar een detail pagina van dit artikel met een nogal andere prijs (€12,95!) geleid. Nogal misleidend!

Geef een reactie