Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Webshop Outlet Genomineerd Voor Website Van Het Jaar

Sinds 2000 worden er elk jaar in diverse categorieën websites genomineerd door www.websitevanhetjaar.nl van het bedrijf Metrixlab. Het is de grootste online publieksprijs van Nederland. Alle genomineerde websites zijn onderverdeeld in 24 categorieën, de categorieën zijn onderverdeeld van auto’s tot en met weer & verkeer. www.webshop-outlet.nl uit Joure is dit jaar voor het eerst genomineerd in de categorie voordeel.

Van 28 september tot 6 november 2015 kan het Nederlandse publiek stemmen op zijn of haar favoriete website van het jaar 2015. In elke categorie zijn 2 prijzen te winnen: de Beste en de Populairste Website van het Jaar. De website met de hoogste score wordt Beste Website van het Jaar. De award voor Populairste Website gaat naar de website met de meeste stemmen. De overall winnaar is de website met de beste relatieve beoordeling en mag zich dé ‘Website van het Jaar’ noemen.

Webshop-outlet.nl is opgericht in mei 2014 in Joure en heeft in een korte periode een enorme groei doorgemaakt. Van een klein thuis webshopje zijn ze uitgegroeid tot een webshop met een eigen kantoorruimte. Webshop-outlet.nl biedt ruim variërend assortiment aan tegen zeer scherpe prijzen. Ze importeren vanuit de hele wereld artikelen, die ze kunnen aanbieden tegen outlet prijzen. De slogan van Webshop-outlet.nl is dan ook “aanbiedingen tegen outlet prijzen”.
Stemmen kan op www.websitevanhetjaar.nl vanaf 28 september en onder alle stemmers worden een aantal prijzen verloot. Zo kan er een Samsung HD TV, Apple watch en een AKG koptelefoon gewonnen worden.

Geef een reactie