Webshop-outlet.nl logo
Portemonnee Voor Mannen En Vrouwen

Hoe vaak ben jij een klantenkaart kwijt?

In 2016 gaat het bij winkels nog om punten sparen om zo korting te krijgen voor producten. Elke winkel heeft zijn eigen spaarsysteem en zijn eigen pasje/stempelkaartje. Bij je aankoop vraagt de verkoper/verkoopster of je klant bent van hun winkel. Ja? Heeft u ook een klantenkaart? Ja, roep je volmondig maar waar is je klantenkaart van deze winkel ook alweer? Na een zoektocht in je portemonnee en je tas kom je tot de conclusie dat de klantenkaart thuis ligt omdat je de kaart niet vaak genoeg gebruikt en je portemonnee vol was.

Hier hebben wij, als Webshop-outlet, de oplossing voor. Zowel voor dames als voor heren!

Voor de dames hebben wij sinds kort nieuw in ons assortiment de portemonnee XL. De portemonnee is opgedeeld in twee compartimenten. Het middelste deel is speciaal bedoeld om al je pasjes in op te bergen. Met maar liefst 18 vakjes heb je genoeg plaats voor alle klantenkaarten en je pinpas. Doordat de pasjes met een goede afstand van elkaar worden opgeborgen kun je in een oogopslag het juiste pasje vinden. Het deel voor je contante geld is af te sluiten met een rits. 

Wallet s.w. dragon aanbieding

Voor de heren hebben wij in ons assortiment de aluminium wallet. De aluminium wallet is een, zoals het woord al zegt, een portemonnee van aluminium. Met een sterke behuizing en handig voor al je pasjes, er passen in een wallet wel * pasjes. Door de afmeting van 11 x 7,5 x 2 cm past de wallet gemakkelijk in je jas of broekzak. Momenteel verkrijgbaar in de kleuren zilver, donkergrijs en zwart.

Aluminium wallets aanbieding

Geef een reactie