Webshop-outlet.nl logo
Usb Fotocamera Stick 8gb

In Nederland zijn er bijna 12.000 fotografen, die zich hebben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Bijna iedereen kent wel één of meerdere fotografen. Je zult dus op moeten vallen, wil je in aanmerking komen voor opdrachten. En daarnaast moet je je klanten ook behouden. Je wilt niet dat je klanten gaan switchen van fotograaf alleen vanwege de prijs.

Hoe hou je je klanten bij je?

Uiteraard door goede foto’s op tijd af te leveren! Voor kwaliteitsfoto’s zijn mensen altijd bereid om meer te betalen. Maar doe je iets speciaals, dan zullen je klanten je naam langer onthouden en je sneller bellen wanneer er weer een shoot nodig is. Nadat je bij een bruiloft bent geweest als bruidsfotograaf hoop je natuurlijk dat je ook weer gebeld wordt door dezelfde klant voor bijvoorbeeld een newborn shoot. Doe iets extra’s om op te vallen tussen alle fotografen in Nederland of België!

Wat kan Webshop-outlet.nl voor je betekenen?

Speciaal voor fotografen bieden wij nu de USB fotocamera stick van 8 GB aan.

USB fotocamera stick 8gb

 

Leuk om weg te geven na bijvoorbeeld een newborn shoot, familie shoot of een bruiloft! Op de achterkant van de USB stick camera kun je bijvoorbeeld je logo of naam laten bedrukken. Deze camera USB stick is verkrijgbaar met het merk Canon en Nikon. De USB stick bevat 8gb en hier kun je heel wat foto’s op kwijt.

 

Fotocamera usb stick 8gb

 

Wil je dat je klanten op feestjes over je praten in positieve zin? Lever dan niet alleen kwalitatief goede foto’s af maar doe iets extra’s!

 

De prijs van de USB fotocamera 8gb

Tot 10 stuks rekenen wij €9,95 exclusief BTW maar wil je een groter aantal bestellen, dan zal de prijs natuurlijk zakken. Wil je meer geheugen, bijvoorbeeld een camera met 16gb of meer? Dat kan! Hieronder kun je een aanvraag doen voor een offerte. Geef aan hoeveel camera’s je eventueel wilt bestellen en met hoeveel geheugen.

Vraag hier je offerte aan voor meer dan 10 stuks!

6 reacties op “USB fotocamera stick 8 GB speciaal voor fotografen.

Geef een reactie