Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Cbd Olie Producten 13

CBD olie producten

Medicinale olie, het wondermiddel van vroeger

Vroeger werd medicinale olie vaak voorgeschreven door doktoren en artsen tegen allerlei kwalen en klachten. Hier kwam in 1930 een einde aan. Er kwam een totaal verbod op cannabis in de VS. Harry J. Anslinger was van mening dat mensen agressief werden van cannabis. Harry J. Anslinger had de leiding over het Amerikaanse Department of Prohibition en kon daardoor het verbod op cannabis doorvoeren. Van medicinale wietolie kun je high/stoned worden door de aanwezigheid van de stof THC. Wietolie met THC is nog steeds in Nederland verboden.

CBD olie is 100% natuurlijk en vele gezondheidsvoordelen

CBD is dus een niet psychoactieve cannabinoïde dat voorkomt in cannabis. CBD heeft zeer veel gezondheidsvoordelen zoals te zien in in de onderstaande tabel. Wetenschappelijke studies tonen aan dat het molecuul cannabidiol (CBD) ondersteunend kan zijn bij diverse aandoeningen, zoals chronische pijn, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten, alcoholisme, PTSD, schizofrenie, antibiotica-resistente infecties, reumatoïde artritis, MS, epilepsie en andere neurologische aandoeningen.

Enkele doelgroepen waarbij CBD ondersteunend kan werken: Acne, ADD en ADHD, verslaving, AIDS, ALS, de ziekte van Alzheimer, anorexia, resistentie tegen antibiotica, angst, atherosclerose, artritis, astma, autisme, bipolaire stoornis, burn-out, kanker, colitis en de ziekte van Crohn,
depressie, suikerziekte, endocriene stoornissen, epilepsie en aanvallen, fibromyalgie, glaucoom, hartziekte, hoofdpijn, huidaandoeningen, ziekte van Huntington, hyperventilatie, ontsteking, prikkelbare darm syndroom PDS, psoriasis, nierziekte, leverziekte, metaboolsyndroom, stemmingsstoornissen, wagenziekte, migraine, multiple sclerose MS, misselijkheid, neurodegeneratie, neuropathische pijn, zwaarlijvigheid, OCD, osteoporose. de ziekte van Parkinson, PTSS, reuma, schizofrenie, slaapstoornissen, stress, spanning, overspannenheid en veel meer. 
Omdat CBD drogist volgens de wetgeving niet mag verwijzen naar onderzoeken raden wij je aan dit zelf via Google op te zoeken. Je zult versteld staan van de positieve onderzoeken en ervaringen.

Bekijk hier al onze CBD producten.

CBD banner

Geef een reactie