Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Vintage Vinyl 14

Vintage Vinyl Retro platenspelers

Het idee van de platenspeler – in de volksmond ook wel draaitafel of pick-up genoemd – is het terugbrengen van de eenvoudige pick-up die we kennen maar dan in een nieuw jasje met moderne snufjes om hem ook nog gebruiksvriendelijk te maken.

Langspeelplaten weigeren maar om te verdwijnen. Toen de compactdisc opkwam waren ze al snel vergeten omdat cd’s gewoon praktischer en moderner waren. Tot er in 2015 ineens een grote ommekeer was en de langspeelplaten weer helemaal in waren. Er werd in 2014 bijvoorbeeld circa 50% meer lp’s verkocht dan in het jaar er voor.

De platenspelers van webshop-outlet.nl zijn in 4 verschillende kleuren verkrijgbaar en hebben 3 snelheden, een 3,5 mm aux ingang, ingebouwde stereo luidsprekers en hij is natuurlijk erg makkelijk om mee te nemen door de koffer vorm waarin hij ontworpen is.

Dus waar wacht je nog op? Bestel je platenspeler bij webshop-outlet.nl en aal die oude LP-collectie van je vader maar weer uit de kast!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Geef een reactie