Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Airfryer 12

Herenthal airfryer frituren zonder vet

Frituren zonder vet lijkt natuurlijk een sprookje, maar met de Herenthal Airfryer XL 1400W kan het! De Hete lucht Airfryer is veel meer dan een friteuse. Je kan er ook in bakken, braden en grillen. Je kunt er friet en snacks mee klaarmaken. Maar ook vlees en visgerechten zijn geen probleem voor de Herenthal Airfryer. Als je de Airfryer in huis haalt heb je geen vieze luchtjes meer in huis omdat hij gebruik maakt van lucht in plaats van vet.

Met de Airfryer vervang je een aantal apparaten: een oven, een barbecue en een friteuse. De techniek is in de basis eigenlijk simpel: hete lucht wordt door een mandje geblazen. Je wacht even +- 20 minuten en je eten is klaar!

Je kunt met de Herenthal Airfryer zelfs broodjes afbakken! Het is heel eenvoudig: je kijkt op de verpakking van de afbakbroodjes, daar staat wel een tijd en temperatuur. Van de tijd haal je 1/3 af en van de temperatuur 20 graden. Staat er bijvoorbeeld 6 minuten bij 200 graden? Dan verwarm je de fryer voor op 180 graden en bak je de broodjes daarna 4 minuten af. Hiermee krijg je krokante, goudbruine broodjes. Wil je ze minder bruin? Dan bak je ze een minuutje of 1-2 minder lang. Alles wordt een stuk eenvoudiger en sneller met deze airfryer.

Bestel de Herenthal Airfryer nu eenvoudig in onze shop!

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]
[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Custom_HTML”][/siteorigin_widget]

Geef een reactie