Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Camerabeelden 10

Er is ingebroken, maar gelukkig hebben we camerabeelden

Met de fisheye camera kun je complete ruimtes in de gaten houden. Dit kan doordat de camera beschikt over een 180 en 360 graden functie. Wanneer de camera geïnstalleerd is kun je de beelden overal live bekijken via je telefoon, tablet of laptop. Je kunt er ook voor kiezen een melding te krijgen wanneer de camerabeweging detecteert. De nachtzichtfunctie zorgt ervoor dat de camera ook goed werkt in het donker. Ook biedt de camera de mogelijkheid de beelden terug te kijken. De camera kan gebruikt worden om een huiskamer of werkplaats goed in de gaten te houden.

Fisheye camera tegen inbrekers

Je kunt de fisheye camera ook gebruiken als beveiliging tegen inbrekers. De beelden van de fisheye camera kun je opsplitsen, zo krijg je hetzelfde beeld als een beveiligingscamera. De camera is 24/7 te gebruiken. Deze fisheye camera beschermt al jouw kostbare spullen met cameratoezicht. Als er iets gestolen is, heb je de dader altijd op beeld staan.

Met deze fisheye camera voor maar €49,95 ben jij inbrekers één stap voor!

Geef een reactie