Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Cbd Olie Ervaringen 07

CBD olie ervaringen

CBD olie en zijn inhoud

CBD olie wordt ook wel Cannabidiol genoemd. CBD bestaat uit een aantal delen van zowel cannabis als hennep. In de hennepplant zit van nature al de zuurvorm CBDa. De olie bevat geen THC. Veel mensen denken wel dat er THC in CBD olie zit, maar dit is niet waar. CBD olie bevat Hennepzaadolie, DBD, CBDA, CBC, CBG, Terpenen en Flavonoïden. Dit geldt eigenlijk voor alle varianten behalve voor CBD Gold. Cannabi Gold bevat Hennepzaadolie met een natuurlijk phytocannabinoïden extract.

CBD olie ervaringen

De CBD olie ervaringen onder de consument zijn eigenlijk dat het gebruikt wordt als een vervangend middel. Ze slikken minder medicijnen en vervangen deze door CBD olie. De consument voelt zich hier een stuk fijner door. Ook zijn er veel mensen die veel last hebben van hun gewrichten en spieren door het werk wat zij vroeger verricht hebben. Ze nemen nu een bepaalde dosis CBD olie als de gewrichten weer tot last zijn en geven aan dat dit een verlichting van hun dag is.

Bijwerkingen van CBD olie

Medische cannabis kan bijwerkingen veroorzaken, net als elk ander medicijn. In sommige kringen wordt beweerd dat cannabis compleet veilig is. Maar dat is niet waar. Het is belangrijk dat je eerst de huisarts raadpleegt, voordat je met CBD aan de slag gaat.

CBD verlicht de symptomen van een groot aantal ziekten. Maar patiënten zullen nooit genezen door cannabisolie. Vooral bij de behandeling van kanker gaan er veel sprookjes rond. CBD zou terminale patiënten op wonderlijke wijze van hun ziekte hebben genezen, claimen sommige nieuwswebsites. Er is echter geen enkel wetenschappelijk bewijs voor zulke wonderlijke genezingen.

CBD olie dus gebruiken op advies

Het is dus een groot fabel dat je stoned kan worden van CBD olie. De CBD bevat alleen de ingrediënten die goed zijn voor het verminderen van klachten. CBD olie kan eigenlijk geen kwaad en het verlicht een hoop aantal ziekten en symptomen. Ook kan het dus de gewrichtspijn verhelpen en vele andere klachten. Het is alleen wel noodzakelijk om voor het gebruik de huisarts te raadplegen over de hoeveelheid die u kunt gaan gebruiken.

Bekijk hier diverse soorten CBD olie van Webshop-outlet.nl.

Geef een reactie