Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Fitness 06

Fitness apparaten voor OUTLET prijzen

Ben jij een fanatieke sporter en wil jij graag een fitness apparaat in huis halen? Maar weet je niet goed welke je wilt aanschaffen? Het is ontzettend lastig een keuze te maken omdat er zo veel verschillende soorten fitness apparaten op de markt zijn.

Bij webshop-outlet zijn sinds kort ook fitness apparaten verkrijgbaar. Wij bieden vijf verschillende fitness apparaten aan: een trilplaat, spinning bike, krachtstation, hometrainer en een crosstrainer. Elk apparaat dient weer ergens anders voor. Zoals het trainen van bepaalde spiergroepen, conditie of het verbranden van vet. Hieronder staat in het kort wat de apparaten kunnen en wat je ermee kan trainen.

Trilplaat Joy Sport Viper 2

De trilplaat helpt om vet te verbranden en spieren op te bouwen. De trilplaat zorgt voor een prikkel die een reflex oproept en zal je spieren aanspannen. Je kunt work-outs doen op de trilplaat of deze gebruiken als aanvulling op een gewone sporttraining.

Dunlop Spinning bike Z-11

De spinning fiets is goed voor conditietraining, krachttraining en weerstandtraining. Door het fietsen in verschillende weerstanden belast je je spieren, hart en longen. Hierdoor kun je een goede conditie opbouwen.

Krachtstation TechnoLife Platinum

Het krachtstation is geschikt voor meer dan 40 oefeningen. Met het krachtstation kun je verschillende spiergroepen trainen zoals: borst, nek, schouders, rug, armen, benen en buik. Door in de juiste houding te zitten kun je zelfs nog meer spieren trainen.

Hometrainer Joy Sport HT-Kog

De hometrainer heeft uitgebreide weerstand instellingen, met wel 8 niveaus. Tijdens het fietsen kun je de snelheid, omwentelingen, tijd, afstand, caloriegebruik, hartslag en scan bijhouden. Met de hometrainer kun je gemakkelijk je onderlichaam trainen.

Crosstrainer Joy Sport C60 iConsole+

De crosstrainer heeft 12 verschillende programma’s, 4 hartslag gestuurde programma’s, een wattage control programma en een user programma. Ook zijn er weerstandinstellingen met wel 32 niveaus. Je kunt je tijd, afstand, snelheid, calorieverbruik, wattage, toerental en hartslag bijhouden. Met de crosstrainer kun je gemakkelijk je conditie trainen.

Heb jij interesse in één van deze fitness apparaten? Bestel nu vanaf €299,95.

Geef een reactie