Webshop-outlet.nl logo
Lifa Living Actie Producten

Lifa Living actie producten

Ben je al bekend met het merk Lifa Living? Lifa living heeft ontzettende leuke meubels en woonaccessoires in het assortiment.

Ben jij opzoek naar leuk meubilair of woonaccessoires om je huiskamer aan te vullen? Wij bieden meerdere producten aan van het merk Lifa Living zoals vloerkleden, een wandrek, bakkerskast, tafellamp, sofa, geweven stoel, kledingrek en een industriële muurhanger. Hieronder staat in het kort informatie over deze producten van het merk Lifa Living.

Lifa Living Vintage vloerkleden

De populaire vloerkleden zijn verkrijgbaar in wel 9 verschillende designs en 6 verschillende maten. De kleden zijn gemaakt van zacht synthetisch wol (polyamide) en hebben een poolhoogte van 5 millimeter. Het kleed is gemakkelijk te reinigen met een stofzuiger of een tapijtreiniger.

Lifa Living Wandrek rond

Het wandrek heeft een industriële uitstraling en is perfect als decoratie of opbergruimte. Het ronde wandrek heeft 4 stevige planken van MDF-hout. Het frame van het rek is gemaakt van metaal. Het rek is 55 cm hoog, 55 cm breed en 11 cm diep.

Lifa Living Trolley bakkerskast

De stijlvolle trolley ook wel bakkerskast genoemd kan gebruikt worden voor het tentoonstellen van voorwerpen of kan gebruikt worden als opbergruimte. De planken zijn gemaakt van stevig MDF-hout en het frame is van metaal. De kast is 80 cm lang, 41 cm breed en 86 cm hoog. De kast weegt 16 kg en het draaggewicht per plank is 5 kg.

Lifa Living Tafellamp Austin

Met een kooldraadlampje of een sfeerpeertje van max 25W komt het licht er mooi uit te zien. De glazen stolp is 25 cm hoog en de staander is 7 cm hoog. Het snoer is 1,5 m lang en komt aan de zijkant van de houten voet naar binnen. De onderkant is bedekt met schuimrubber, je kunt de lamp dus op elk oppervlak plaatsen.

Lifa Living Sofa met opslagruimte

De sofa kan gebruikt worden als extra zitplaats, maar kan ook nog eens gebruikt worden als opbergruimte. Het stijlvolle design zorgt ervoor dat deze past in iedere huiskamer. De sofa is 99 cm breed, 44 cm diep en 60 cm hoog. De sofa weegt 14,80 kg en het maximale draaggewicht is 120 kg.

Lifa Living Geweven stoel

De stoel heeft houten poten en is bekleed met geweven stoffen zitting en rugleuning. De stoel is gemakkelijk op te bergen doordat deze inklapbaar is. De stoel is geschikt voor binnen en buiten. Het maximale draaggewicht is 100 kg.

Lifa Living Kledingrek met handige opbergplank

Het kledingrek kan gebruikt worden als kledingrek of als kapstok. Het kledingrek is gemaakt van stevig MDF-hout, in de kleuren naturel en zwart. Het rek is 100 cm breed, 169,5 cm hoog en 46 cm lang.

Lifa Living Industriële muurhanger

De muurhanger kan gebruikt worden als extra opbergruimte of als decoratie. De muurhanger heeft 2 planken die opbergruimte bieden. De planken zijn gemaakt van MDF-hout en het frame is gemaakt van ijzer. De planken zijn 65 cm lang, 12,5 cm breed en 15 cm hoog. De totale hoogte van de muurhanger 32 cm.

Bekijk alle producten van Lifa Living hier!

Geef een reactie