Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Dutch Originals 04

Dutch Originals Bluetooth Stereo Koptelefoon

Ben jij een echte muziekliefhebber en wil jij de muziek graag overal mee naartoe nemen? Dat kan met de Dutch Originals koptelefoon. De bluetooth koptelefoon is gemakkelijk te koppelen aan je bluetooth apparaat zoals je smartphone, tablet of stereo. Nadat deze gekoppeld is kun je genieten van je muziek.

De stereo koptelefoon heeft een zeer prettig geluid. De koptelefoon heeft een ingebouwde batterij met lange levensduur, de oplaadtijd van de koptelefoon is 2,5 uur. De koptelefoon kan 180 uur stand-by gebruikt worden en wel 10 uur als je muziek luistert.

Langdurig draagcomfort met de Dutch Originals bluetooth stereo koptelefoon

De koptelefoon heeft comfortabele oorkussens die over ear fit zijn, de kussens zullen dus niet op je oren gaan drukken. Ook zorgt de over ear fit ervoor dat je volledig afgesloten bent van je omgeving, je zult geen last hebben van geluiden om je heen. De hoofdband is gemaakt van zacht materiaal en is ook nog eens verstelbaar, hierdoor kun je de koptelefoon lang dragen zonder enige pijn te voelen.

Draadloos

De koptelefoon beschikt over bluetooth 3.0. Je kunt de koptelefoon gemakkelijk verbinden met apparaten die beschikken over bluetooth, denk hierbij aan smartphones, tablets of je pc. De koptelefoon kan gebruikt worden tot 10m afstand van je gekoppelde bluetooth apparaat.

Geef een reactie