Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Figuur Corrigerend Shirt Mannen

Figuur corrigerend shirt voor mannen

Je wilt graag een paar kilo’s kwijtraken. Je kunt dit natuurlijk doen door intensief te gaan sporten. Maar je kunt er ook voor kiezen om daarnaast een figuur corrigerend shirt aan te schaffen. Met het corrigerende shirt “Slim Shaper” is het resultaat direct zichtbaar. Door het corrigerende ondergoed lijk je meteen enkele kilo’s lichter zonder er ook maar iets voor hoeven te doen. Ga je stappen, heb je een bruiloft of wil je gewoon iets meer indruk maken? Dan kom je met een figuur corrigerend shirt / slim shaper iets zelfverzekerder over!

Voordelen figuur corrigerend shirt

Het afslank shirt brengt veel voordelen met zich mee. Het shirt zorgt er niet alleen voor dat het lijkt alsof je een platte buik hebt, het helpt je ook daadwerkelijk om een plattere buik te krijgen. Het shirt stimuleert de bloeddoorstroming, hierdoor wordt overtollig vet afgebroken. Het strakke shirt is gemaakt van een rekbare hypoallergene stof en is zeer comfortabel. Het shirt kan gemakkelijk onder gewone kleding gedragen worden.

De slim shaper zorgt ervoor dat je buik strakgetrokken wordt. Door het shirt te dragen train je buikspieren. Het slim shirt dwingt je buikspieren aan te spannen. Met het corrigerende onder shirt blijf je aan je lichaam werken zonder te hoeven sporten.

Nu ook in het assortiment voor de dames!

Wij hebben nu ook dames corrigerend hemden. Verkrijgbaar in 2 kleuren en meerdere maten.

Mannen corrigerende hemden verkrijgbaar in..

Het corrigerende hemd voor mannen is verkrijgbaar in de kleur wit of zwart en zijn in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL. Het hemd is nu in de aanbieding voor maar €16,95. Wil jij graag een paar kilo’s kwijtraken? Wacht dan niet en bestel nu!

Geef een reactie