Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Compressie Sokken 02

Compressie (sport) sokken goedkoop

Je kunt therapeutische sokken dragen tijdens het wandelen, hardlopen, skiën of bij andere sporten. De compressie sokken verbetert de bloedcirculatie in de voeten en enkels. De sokken verminderen kramp, zwellingen, reisbenen en spataderen. Afvalstoffen worden sneller verwijderd. De therapeutische sokken zijn ook effectief tegen zweetvoeten. Daarnaast zijn de sokken uiterst comfortabel en helpen tegen koude voeten.

Waarom compressie sokken dragen tijdens het sporten?

Je kunt de compressie sokken dragen tijdens het sporten, maar ook na het sporten. Het dragen van de sportsokken na het sporten heeft ook voordelen. Sporters ervaren minder spierpijn wanneer de sokken na het sporten worden gedragen. De sokken verbeteren ook nog een het herstel van andere pijnklachten. Het maakt dus niet uit wanneer de sokken gedragen worden, in beide gevallen heeft het een werkend effect.

Compressie sokken aanbieding

Wij hebben therapeutische compressiesokken en compressie sportsokken in de aanbieding. De therapeutische compressie sokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw, bruin en huidskleur. Deze zijn in de maat S/M en L/XL. De compressie sportsokken zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en roze. Deze zijn in de maten S/M en L/XL. Heb jij ook vaak last van vervelende pijn in je voeten of sta jij de hele dag op je voeten? Dan zijn deze sokken voor maar €12,95 perfect voor jou!

Geef een reactie