Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Damestassen 03

Goedkope damestassen in de outlet

Bij webshop-outlet wordt een ruim assortiment van damestassen aangeboden. Elke tas is weer anders. De tassen verschillen in soort, maat, kleur, materiaal, gewicht en natuurlijk de prijs. Er zal daarom altijd een leuke tas te vinden zijn bij webshop-outlet.nl die goed bij jou past. Wij hebben onder andere schoudertassen, crossbody tassen en handtassen in de damestassen sale. Deze vintage damestassen zijn natuurlijk allemaal weer gemaakt van verschillende materialen, de meest voorkomende zijn nubuck, leer en canvas. Maar welke tas past er nou bij jou? Hieronder vind je in het kort informatie over de verschillende damestassen die wij aanbieden.

Vintage double zipper damestas

De vintage tas is gemaakt van PU leer en leder. Deze damestas is een veel verkochte item in onze damestassen sale en dat is ook niet echt vreemd. De damestas is compact en past bij elke gelegenheid. De tas is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en blauw. De afmeting van de tas is 26x23x4 cm.

Klassieke vintage crossbody tasje met opdruk

De klassieke vintage tas is gemaakt van PU leer. Deze vintage damestas is nu extra goedkoop online te bestellen en is inmiddels een vast item geworden in onze damestassen sale. De tas is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en blauw. De afmeting van de tas is 22x24x4.5 cm.

3-delige stijlvolle damestas cognac

De stijlvolle tas is gemaakt van PU leer en leder. Deze 3-delige damestas is één van onze top tassen in onze damestassen outlet. De tas is verkrijgbaar in de kleur bruin. De afmeting van de tas is 30x26x14 cm.

Vintage canvas dames schoudertas

De vintage tas is gemaakt van canvas. Deze damestas is nieuw in ons assortiment en het is niet alleen een mooie tas maar ook een praktische damestas. Door de goede indeling hoef je niet meer lang te zoeken naar je spulletjes. De tas is verkrijgbaar in de kleuren zwart, beige, blauw, wijnrood, grijs en koffie. De afmeting van de tas is 30x28x13 cm.

Vintage dames handtas cognac

De vintage tas is gemaakt van PU leer. Dit is een echte klassieke mooie damestas en nu te vinden in onze damestassen outlet. Door de klassieke en tijdloze uitstraling is deze damestas geschikt voor bijna elke gelegenheid. De tas is verkrijgbaar in de kleur cognac. De afmeting van de tas is 27x13x21 cm.

Nette damestas crossbody model

De crossbody tas is gemaakt van synthetisch leder. Een handige compacte dames, erg handig als je niet teveel spullen hoeft mee te nemen. De tas is verkrijgbaar in de kleuren bruin, donkerbruin en zwart. De afmetingen van de tas zijn 18×6.5×15 cm.

Stijlvolle dames handtas in 2 kleuren

De stijlvolle tas is gemaakt van PU leer, nubuck en ledermix. Een mooie damestas en momenteel erg populair in onze online damestassen outlet. De tas is verkrijgbaar in de kleuren khaki en antraciet. De afmetingen van de tas zijn 35x24x13 cm.

Ruime canvas damestas met lederen hengels

De damestas is gemaakt van canvas. Een mooie grote canvas damestas, deze tas is niet alleen erg stoer maar ook functioneel voor wat een tas moet doen. De tas is verkrijgbaar in één soort met verschillende kleuren. De afmetingen van de tas zijn 37×30 cm.

Hippe en stijlvolle crossbody damestas

De hippe tas is gemaakt van PU leer. Een stoere tas voor een stoere dame. De tas is verkrijgbaar in de kleuren bruin en zwart. De afmetingen van de tas zijn 23x19x5 cm.

Crossbody nubuck schoudertas

De stijlvolle tas is gemaakt van nubuck. De tas is verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en antraciet. De afmetingen van de tas zijn 42.5x30x17 cm.

Stijlvolle damestas, ontworpen naar Italiaans design

De stijlvolle tas is gemaakt van leder en gedeeltelijk PU leer. De tas is verkrijgbaar in de kleur bruin. De afmetingen van de tas zijn 31x12x25 cm.

Stijlvolle vintage crossbody damestas

De vintage tas is gemaakt van leder en gedeeltelijk PU leer. De tas is verkrijgbaar in de kleuren bruin, zwart en cognac. De afmetingen van de tas zijn 24x22x6 cm.

Nubuck vintage dames schoudertas

De vintage tas is gemaakt van nubuck. De tas is verkrijgbaar in de kleuren antraciet en groen. De afmetingen van de tas zijn 33x13x23 cm.

Stijlvolle schoudertas aanbieding

De stijlvolle tas is gemaakt van leder en gedeeltelijk PU leer. De tas is verkrijgbaar in de kleur bruin. De afmetingen van de tas zijn 31x25x15 cm.

Weet je al welke tas er bij jou past? Wacht dan niet en bestel nu jouw perfecte tas vanaf €16,95!

Geef een reactie