Webshop-outlet.nl logo
Wo Blog Banners Tipi Speeltent 01

Tipi speeltent kinderkamer kopen

Als ouder wil je natuurlijk graag dat je kind kan spelen in een veilige omgeving. Met de tipi tent creëer je een omgeving waar je kind helemaal zichzelf kan zijn. De tent is de ideaal om de fantasie van je kind in vrije loop te laten. De kinderen kunnen als indianen spelen of sprookjes uitbeelden. In deze tipi tent kunnen kinderen zich wel uren vermaken.

Het design van de tipi tent zorgt ervoor dat deze eenvoudig is op te zetten en snel opgeruimd kan worden. De tent staat binnen een paar minuten klaar en er kan dan al meteen in gespeeld worden. De tent is licht van gewicht hierdoor kan deze gemakkelijk verplaats worden. De tipi is geschikt voor in de tuin, woonkamer of slaapkamer.

Wij hebben 3 verschillende tipi speeltenten in de aanbieding. Hier zit altijd een leuke tent bij waar je jouw kinderen blij mee kan maken. Wil jij ook de ultieme speelervaring voor jouw kind? Haal dan ook een tipi tent in huis vanaf €44,95.

Tipi tent foto onder

Geef een reactie