Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Touchscreen Handschoenen Met Grip

Touchscreen handschoenen met grip

Er zijn heel veel verschillende soorten handschoenen. Sommige zijn gemaakt van stof en anderen weer van leer. Niet alle handschoenen zijn winddicht of waterproof. Dit is verschillend per handschoen. De winter grip handschoenen met touchscreen van webshop-outlet heeft alles waarna jij opzoek bent voor een handschoen. Deze handschoenen zijn niet alleen van top kwaliteit, ze brengen ook nog eens veel voordelen met zich mee.

Winddicht en waterproof handschoenen

De handschoenen zijn volledig winterproof. Ze zijn winddicht en waterproof. Met deze handschoenen zul jij geen last meer hebben van koude handen. De handschoenen zijn voorzien van een extra grip laag, hierdoor zijn deze erg geschikt voor het fietsen of andere sporten. De vingertoppen van de duim, wijsvinger en middelvinger zijn voorzien van een touchscreen functie. Je kunt je smartphone blijven gebruiken zonder dat je de handschoenen uit hoeft te trekken.

Winter handschoenen verkrijgbaar in diverse kleuren en maten

De winterproof handschoenen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten en kleuren. Ze zijn in de kleuren zwart, roze en blauw. De maten zijn M, L en XL. Door het opmeten van de breedte van je handpalm weet jij welke maat er bij jou past. 7,5 tot 8 cm is M, 8 tot 9 cm is L en 9 tot 10 cm is XL. Voor maar €14,95 heb jij een paar handschoenen van top kwaliteit!

Geef een reactie