Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Knip Portemonnee

Knip portemonnee

Een portemonnee is in het dagelijks leven bijna onmisbaar. Het is een veilige plaats om je geld te bewaren. Portemonnees zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Wij hebben nu een knip portemonnee in ons assortiment. Deze knip portemonnee is ontzettend handig en is ook nog eens van top kwaliteit.

De portemonnee heeft een handig knip systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de portemonnee goed afgesloten wordt en je geld er niet vandoor kan gaan. De portemonnee kan gebruikt worden voor kleingeld, briefgeld en pasjes. Je kunt er echt van alles in kwijt!

De portemonnee heeft een klein formaat (12x9x2,5 cm). Hierdoor kun je deze altijd en overal mee naartoe nemen. Door het kleine formaat past de portemonnee in elke tas. Ook kun je de portemonnee gemakkelijk in een jaszak kwijt. De knip portemonnee is daarom zeer geschikt om mee te nemen tijdens het uitgaan.

De felle kleur zorgt ervoor dat je de portemonnee niet zomaar kwijt raakt. De portemonnee is verkrijgbaar in wel 6 verschillende kleuren, dit zijn: blauw, bruin, paars, rood, zilver en zwart. Daarnaast is de portemonnee volledig gemaakt van PU leer.

Geef een reactie