Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Full Hd Mini Spy Camera

Full HD mini spy camera

Per dag zijn er ruim 200 woninginbraken in Nederland. Maar hoe kun je dit nou voorkomen? Een extra slot op de deuren, een waakhond of misschien wel een bewakingscamera. Wij hebben nu een mini spy camera in het assortiment. Met deze camera kun je op elk gewenst moment camerabeelden opnemen en kun je inbrekers op heterdaad betrappen.

De HD camera is multifunctioneel in gebruik. Je kunt deze gebruiken als een dashcam, spy cam of sport camera. De camera is voorzien van een bewegingssensor en infrarood nachtzicht. De bewegingssensor en het nachtzicht hebben allebei een bereik van 5 meter. Hierdoor is de camera ook ideaal als beveiligingscamera. Het compacte design zorgt ervoor dat de camera niet snel opvalt. De camera is voorzien van een HD lens en heeft een kijkhoek van 140 graden, hierdoor zul je altijd alles goed op beeld hebben.

De camera is slechts 2,3 x 2,3 cm, ondanks het kleine formaat is de camera van top kwaliteit. De camera kan in twee verschillende resoluties filmen, 1920 x 1080p en 1280 x 720p. De frame snelheid is 15, 30 beelden per seconde. De video’s worden opgeslagen als een AVI bestand. De camera heeft een foto resolutie van 4032 x 3024p. De foto’s worden opgeslagen als een JPG bestand.

De camera kan 100 minuten lang opnemen, voordat deze opgeladen moet worden. Tijdens het opladen kan de camera gewoon verder gaan met opnemen. De camerabeelden worden automatisch opgeslagen op een geheugenkaart, zodat je de beelden gemakkelijk op een computer of laptop kunt bekijken. Het geheugen kan uitgebreid worden tot maximaal 32 GB.

Wil jij graag een woninginbraak voorkomen? Of ben jij gewoon opzoek naar een handige camera die je kunt meenemen op vakantie? Voor maar €24,95 heb jij al een mini spy camera in huis

Geef een reactie