Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Ricatech Houten Platenspeler

Ricatech houten platenspeler RMC82

Heb jij nog een doos met Lp’s in huis staan? Haal deze dan maar gauw tevoorschijn. Want met de nieuwe platenspeler van webshop-outlet kun jij weer genieten van al je platen.

Je krijgt de kans je singles eindelijk weer af te spelen. Naast het afspelen van oude platen kun je ook luisteren naar AM/FM-radio en kun je muziek afspelen via je telefoon of andere apparaten. De platenspeler heeft een ontzettend mooi geluid waar je wel urenlang naar kan luisteren. De dubbele speaker heeft een output van wel 2x2W. Hierdoor is de Ricatech platenspeler RMC82 een goede investering voor jouw platencollectie.

Tegenwoordig zijn er steeds meer artiesten die hun albums op een lp uitbrengen. Voor de echte verzamelaars is het natuurlijk fantastisch om zo’n exemplaar in bezit te hebben. Maar je hebt dan wel een apparaat nodig waar je de platen op af kunt spelen. Met de nostalgische Ricatech platenspeler kun jij genieten van al jouw Lp’s.

De Ricatech platenspeler is gemaakt van bruin MDF-hout. De afmetingen van het apparaat zijn 48,1 x 31,2 x 25 cm. Het gewicht van de platenspeler is 6,7 kg. De platenspeler is voorzien van een AUX en een USB-ingang, hiermee kun je apparaten aansluiten waarmee je muziek af kunt spelen. Daarnaast zitten er op de platenspeler drie verschillende knoppen: een volumeknop, een tuning knop en een knop waarmee je kunt schakelen tussen AM, FM en AUX.

Wil jij graag weer genieten van jouw platencollectie? Voor maar €89,95 heb jij al een mooie platenspeler in huis en kun je direct luisteren naar al jouw Lp’s.

 

Geef een reactie