Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Philips Vs Duracel

Philips VS. Duracell batterijen

Deel 1: 29 maart 2018

De prijzen van batterijen lopen enorm uiteen. Zie je dat verschil ook terug in de kwaliteit? Dat is de vraag die bij iedereen wel eens rondspookt. Nu hebben wij van webshop-outlet.nl antwoord op die vraag.

Philips vs duracell

Bij wegwerpbatterijen zegt de prijs weinig over de prestaties. Enkel bij batterijen die voor een dumpprijs worden aangeboden, moet je sceptisch zijn. Die kunnen bijvoorbeeld tijdens het transport lange tijd in de zon hebben gestaan. Daardoor kan de kwaliteit van de batterij sterk achteruit gaan. Wat voor merk het is, maakt daarbij niet uit: het originele product zal prima zijn geweest, maar je weet niet wat ermee gebeurd is.

Dan nog is het erg twijfelachtig welke batterij er dan beter is tussen de A-merken. In ons assortiment hebben wij zowel Duracell als Philips batterijen. Deze batterijen gaan wij dan ook testen. Hiervoor gebruiken wij een LED strip. Hieraan zit een batterijhouder met daaraan de aan en uit knop. In deze houder gaan 3 AA batterijen van beide batterijsoorten.

In de ene strip zitten de Duracell Industrial batterijen en de andere strip zitten de Phillips Longlife batterijen. Wij hebben beide strips met kleine lampjes tegelijk aangezet. Hierop hebben wij een timer aangezet om te zien welke strip het het langste volhoud. De timer staat momenteel op 11 uur en beide strips branden nog even fel als het begin van de test.

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:109378,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2018\/03\/Lichten-300×300.jpg”,”title”:””,”size”:”medium”,”width”:2592,”height”:2592,”caption”:””,”alt”:””,”link_type”:””,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-1-1-0″}}”>[/siteorigin_widget]

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”]<input type=”hidden” value=”{“instance”:{“attachment_id”:109398,”url”:”https:\/\/www.webshop-outlet.nl\/wp-content\/uploads\/2018\/03\/Schermopname-poll.jpg”,”title”:””,”size”:”full”,”width”:500,”height”:378,”caption”:””,”alt”:”Schermopname poll”,”link_type”:”none”,”link_url”:””,”image_classes”:””,”link_classes”:””,”link_rel”:””,”link_target_blank”:false,”image_title”:””},”args”:{“before_widget”:”

“,”after_widget”:””,”before_title”:”

“,”after_title”:””,”widget_id”:”widget-2-0-0″}}”>[/siteorigin_widget]

Voorspelling uitslag

Op onze Facebookpagina hebben wij van te voren een poll geplaatst om te polsen wat de verwachtingen zijn van onze Facebook fans. Hieruit kunnen wij concluderen dat 71% van onze bezoekers denkt dat Duracell langer meegaat dan de Philips batterij. Mocht de Philips batterij het toch langer volhouden dan zou dit voor veel mensen een verrassing zijn. Doordat Duracell veel adverteert met een lange werking zou dit misschien best misleidend kunnen zijn. Na de definitieve uitslag van ons onderzoek, weet je welke batterij duurzaam is welke niet. Wij gaan kijken naar de prijs van de batterij en hoelang de batterij het werkelijk volhoudt.

Deel 2: 3 april 2018

Op dit moment staat de timer van de batterijen op 25 uur en 5 minuten. We hebben opgemerkt dat de Philips lampjes wat minder fel zijn gaan branden. Dit is wat iedereen ook een beetje voorspeld had. De Duracell branden nog even fel als voorheen, maar nog niks is uitgesloten wie er nu gaat winnen. Dit kunnen beide partijen zijn. Wij van webshop-outlet.nl gaan nog uitrekenen voor je wat de goedkoopste batterij is. Dit doen wij na de test doormiddel van branduren en kosten per batterij.

Deel 3

Wordt vervolgd..

Geef een reactie