Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Paint By Numbers

Paint by numbers meer dan een hobby!

Je kent het vast nog wel van vroeger, schilderen met nummertjes. Heel handig als je zelf moeite hebt om iets te schilderen wat ook nog ergens op moet lijken. Ben je geen kunstenaar en heb je moeite om een iets goeds op canvas te krijgen uit losse pols? Dan is paint by numbers echt iets voor jou. Als je denkt maar paint by numbers is echt iets voor kinderen, dan heb je het echt mis. In onze shop kun je alleen paint by numbers doeken bestellen speciaal voor volwassenen, waarmee je urenlang zoet bent.

Paint by numbers is meer dan een hobby

Met het schilderen met nummertjes leer je beter omgaan met hand-oog coördinatie. Door de vele kleine vakjes moet je heel secuur zijn en veel geduld hebben om dit tot een goed resultaat te brengen. Door veel te oefenen met Paint by numbers zal je hand-oog coördinatie beter worden. Daarnaast werkt het schilderen goed tegen stress. Heb je veel stress op je werk of in je thuissituatie? Dan zal het schilderen met nummertjes je helpen met ontspannen. Schilderen wordt aangeraden wordt aangeraden aan mensen met een burn-out. Je hebt een moment voor jezelf en het is nog leuk ook.

Keuze uit diverse canvas doeken

In onze shop heb je de keuze uit 11 verschillende canvasdoeken. Van een mooi landschap tot een kleurrijke kat. De doeken zijn 57×47 cm groot en ze worden geleverd inclusief olieverf en kwasten. Bekijk ze hier alle canvasdoeken.

Geef een reactie