Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Regs De Oplossing

REGS de oplossing voor auto te water?

Jaarlijks komen er 750 auto’s te water en hierdoor vallen nog steeds te veel slachtoffers. Dit kan voorkomen worden door een goede noodhamer. Maar omdat niet iedereen een noodhamer in de auto heeft of niet kan vinden in alle paniek, heeft REGS iets nieuws bedacht. Een automatisch systeem waardoor je auto autoruit automatisch kapot springt bij het onderlopen van je auto. Hierdoor heb je geen noodhamer meer nodig en heb je meer tijd om te ontsnappen. Omdat de auto’s van tegenwoordig volledig elektrisch zijn gaan de ramen niet meer open als het in contact komt met water. Daarom lijkt dit systeem ideaal voor de toekomst om deze standaard in elke nieuwe auto in te bouwen. Helaas is dit nog niet het geval en zullen wij het nog moeten doen met een noodhamer. Bekijk de werking van het nieuwe REGS systeem hieronder in een filmpje.

Voordat de automarkt dit systeem daadwerkelijk gaat inbouwen in alle nieuwe auto’s zal er waarschijnlijk nog heel veel moeten gebeuren maar het is mogelijk. Wij konden nog geen prijzen vinden wat dit systeem zou moeten gaan kosten.

De nood veiligheidshamer

Omdat het systeem REGS nog niet standaard ingebouwd wordt in elke auto moeten wij het nog doen met de noodhamer. Wij zijn fan van de ResQme, niet alleen omdat wij het verkopen maar omdat het echt werkt. Staat je auto onder water dan druk je het veersysteem gewoon tegen het raam en je kunt je auto verlaten voordat het te laat is. In het programma RADAR een aantal jaren geleden, werd de ResQme uitgeroepen tot één van de beste noodhamers op dit moment.

Geef een reactie