Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Voedseldroger Goedkoop Van Turbotronic

Voedseldroger goedkoop kopen van TurboTronic

Voedsel drogen is gezond en brengt variatie toe aan je dieet. In Nederland is de voedseldroger nog niet zo bekend als in het buitenland maar steeds meer mensen in Nederland hebben een voedseldroger in huis. Bij het zoeken van een gezondere levensstijl komen we steeds vaker uit bij een voedseldroger. Er worden namelijk veel stoffen toegevoegd aan levenswaar om die langer goed te kunnen bewaren. Dat staat veel mensen tegen en daarom is een eigen voedseldroger ideaal.

Wil je voedsel drogen dan is het aanschaffen van eigen voedseldroger geen overbodige luxe. Geen toevoegde stoffen meer in je eten en daarnaast is het lekker, gezond en economisch want je gooit geen voedsel meer weg. Gedroogd voedsel hoef je bovendien niet te bewaren in je vriezer. Dus waarom zou je geen voedseldroger aanschaffen?

Welk voedsel kun je allemaal drogen met een voedseldroger?

Voedseldrogers worden veel gebruikt voor fruit, vlees, groente, vis en kruiden. Fruit drogen is heel populair en als je (klein) kinderen hebt, is het een ideale vervanger voor ongezonde snoep. Kinderen zijn dol op gedroogd fruit. Zo kun je zomervruchten zoals aardbeien, perziken, mango’s en pruimen nu ook in de winter eten zonder de hoofdprijs te betalen. Veel fruit eten wij al gedroogd, denk aan rozijnen en vijgen.

Ook wordt er veel vlees gedroogd gegeten, denk aan Beef Jerkey en Biltong. Bij vis is de gedroogde kabeljauw erg bekend, ook wel stokvis genoemd. Gedroogd voedsel is veel langer houdbaar zonder gebruik van chemicaliën. Goed gedroogd voedsel kan wel 30 jaar bewaard worden.

Gedroogd Voedsel

Gedroogd voedsel langer houdbaar?

Voedsel heeft een beperkt houdbaarheidsdatum, dat weet iedereen. Dit komt door de bacteriën en schimmels die ons voedsel langzaam aantast tot dat het bedorven is. Deze bacteriën en schimmels hebben water nodig en door het vocht te verwijderen zal jouw voedsel veel langer te bewaren zijn. Hoe meer vocht uit het voedsel hoe langer je het gedroogde voedsel kan bewaren.

Wat doet een TurboTronic voedseldroger?

De voedseldroger van het merk TurboTronic onttrekt het vocht uit jouw voedsel waardoor het langer houdbaar blijft en waardoor je je gedroogde vruchten in de zomer ook in de winter nog kan eten. Natuurlijk kun je voedsel ook laten drogen in de zon maar dan ben je afhankelijk van het weer en dit duurt langer dan in een voedseldroger van TurboTronic. De voedseldroger van TurboTronic bestaat uit een kast met lades waarin je je voedsel kan leggen. Stel je tijd en temperatuur in om jouw gewenste voedsel te drogen. Door een warmte element en ventilator in de voedseldroger word je voedsel gedroogd. Makkelijker kan het niet!

Voedseldroger van het merk TurboTronic kopen?

Wij hebben meerdere voedseldrogers van het merk TurboTronic in de aanbieding. Deze voedseldrogers van TurboTronic zijn verkrijgbaar in diverse groottes. Kies je gewenste capaciteit uit en geniet van jouw eigen gedroogde fruit, vlees, vis, groente of kruiden! Bekijk hier alle voedseldrogers van TurboTronic.


Geef een reactie