Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Verschil Tussen Een Wigwam En Tipi

Het verschil tussen een wigwam en tipi

De één noemt het een wigwam en de ander een tipi. Maar wat is nou het verschil? Het is eigenlijk heel simpel, een wigwam heeft een vast verblijfplaats en een tipi kan verplaatst worden. De wigwam is veel zwaarder door het gebruik van andere materialen dan bij de tipi. De tipi is zo gemaakt dat deze snel opgeruimd kan worden en met een paard vervoerd kan worden.

Tipi Illustratie

Nog een leuk feitje: Wigwams worden gebruikt door indianen van het Amerikaanse noordoosten; tipi’s worden gebruikt door de indianen van de Great Plains.

In de webshop van Webshop-outlet.nl vind je alleen maar tipi tenten speciaal voor kinderen, omdat deze dus gemakkelijk zijn op te zetten en af te breken. Wie heeft er vroeger geen cowboy en indiaantje gespeeld? Een tipi tent staat gegarandeerd voor urenlang speelplezier! De tipi tenten zijn in onze shop verkrijgbaar vanaf € 49,95 inclusief verzending.

Geef een reactie