Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Waarom Een Topdekmatras Kopen

Waarom een topdekmatras kopen?

Top Afbeelding

Waarom koop je een topdekmatras? Er zijn vele redenen om een topdekmatras aan te schaffen. Het kopen van een topdekmatras kan zijn voor een oude of nieuwe matras. In beide gevallen zal een topdekmatras de gewenste ligcomfort moeten verhogen. Een oud matras kan een nieuw leven in worden geblazen met een topdekmatras maar een oud matras die geen enkele ondersteuning meer biedt zal ook met een topdekmatras niet altijd meer de gewenste ondersteuning meer bieden.

Ook bij nieuwe matrassen kan een topdekmatras een goede toevoeging zijn. Toch niet helemaal tevreden over de hardheid van het nieuwe matras? Dan is een topdekmatras met een extra comfortlaag een goede toevoeging.

Maak van een hard matras een zacht matras

Ligt je matras toch te hard en heb je liever een zachtere ligging? Dan kiezen veel consumenten voor een extra comfortlaag zoals een topdekmatras. Hierdoor hoef je geen hele dure nieuwe matras aan te schaffen.

Veranderingen in slaapcomfort

Soms zijn er veranderingen waardoor jouw matras niet meer voldoet aan jouw wensen. Denk aan schouder-, nek-, rug- of heupklachten. Een topdekmatras kan de drukpunten verzachten waardoor je wel weer lekker ligt en toch geen nieuwe matras hoeft aan te schaffen.

Slaapcomfort 600x300 1

Langer genieten van jouw matras

Een topdekmatras kan de levensduur van jouw matras verlengen. Een goede matras is duur en schaf je ook niet elk jaar opnieuw aan. Daarnaast beschermt een topdekmatras tegen transpiratie, stof of vuil.

Ook vanuit hygiënisch oogpunt is een dekmatras waardevolle aanvulling. Topdekmatrassen zijn vaak geschikt voor in de wasmachine en een matras niet.

Geen naad meer tussen 2 matrassen

Lig je in de ochtend altijd weer in de naad van de 2 matrassen? Dan is een topdekmatras een ideale oplossing voor dit probleem. Maak van 2 1-persoonsmatrassen nu 1 2-persoonsmatras. Geen matraswig of liefdesbrug nodig.

Geen Naad Tussen Matrassen

Meer comfort en luxe

Een hogere instaphoogte is voor de ouderen onder ons ook ideaal. Een topdekmatras verhoogt het matras en ook de instaphoogte. Het verhoogd de slaapcomfort en ziet er ook ontzettend luxe uit.

Geef een reactie