Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Waar Moet Je Opletten Bij Boxsprings

Waar moet je opletten bij aanschaf van een boxspring?

Boxspring Arizona 600x300 1

Je bent toe aan nieuw bed en je bent nu op zoek naar een boxspring bed. Dan zul je op bepaalde punten moeten letten voordat je een boxspring aanschaft. Aangezien je per dag veel tijd doorbrengt op bed en dat elke dag weer, dan wil je een bed waar je later geen spijt van krijgt. Daarnaast is een boxspring niet goedkoop en schaf je een boxspring aan voor de aankomende jaren en misschien wel tientallen jaren.

Voor het oriënteren van een aanschaf van een boxspring, moet je bij jezelf bedenken;

  • Wat is mijn budget?
  • Hoe grote boxspring wil ik en past dit ook in de slaapkamer?
  • Wil ik een vast of (elektrisch) verstelbaar bed?
  • Wil ik een standaard kleur (antraciet) of een ander kleur bed?

Maak jouw top 3 Boxspring

Nu je al veel gelezen en gehoord hebt, heb je zeker voorkeuren ontwikkeld. Maak voor jezelf een top 3. Wat is jouw nummer 1, 2 en 3 keuze op dit moment? Schrijf het op. Zo ga je concreter en gerichter te werk. Lees alle specificaties van jouw top 3 boxspring. Bekijk al onze boxsprings hier.

Vraag om advies

Is iets niet duidelijk of heb je andere vragen? Neem dan altijd contact op met onze klantenservice. Wij zullen al jouw vragen op korte termijn beantwoorden. Voor contact met de klantenservice klik hier.

Kies voor 100 dagen proefslapen

Wij bieden maar liefst 100 nachten proefslapen aan! Als je op een nieuw matras gaat slapen moet je lichaam altijd even wennen. Het is aanbevolen om een nieuw matras 3 tot 4 weken uit te proberen voordat je bepaalt of het matras voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Wij bieden daarom maar liefst 100 nachten proefslapen aan. Bevalt hij toch niet, komen wij hem kosteloos afhalen! Let op: een enkele boxspring in ons assortiment heeft deze extra voorwaarden niet. Dit betreft een andere leverancier met andere voorwaarden.

Kies voor de juiste looks

Naast het ligcomfort is het uiterlijk van de boxspring zeker zo belangrijk. Er zijn oneindig veel mogelijkheden in kleur en stijl. Laat je goed informeren over de mogelijkheden zodat jij zo goed mogelijk kiest voor een boxspring die past in je slaapkamerinterieur.

Het kopen van een boxspring

Je keuze is gemaakt! Koop/ bestel de boxspring van je dromen. Kies voor inclusief montage of zonder. Inclusief montage betekent ook dat de bezorgers het bed naar binnen tillen op de gewenste plek en zo achterlaten dat u met een gerust hart dezelfde avond kan slapen op uw nieuwe boxspring bed. Laat je goed informeren over de garantievoorwaarden, levertijden etc. Nog even geduld.. Voordat je het weet staan de bezorgers op de stoep!

Geef een reactie