Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner 10 Dingen Die Je Moet Weten

10 dingen die moet weten voor je start met diamond painting

Diamond painting dé hobby voor vele mensen. Wil jij ook starten met deze leuke hobby? Dan wil je deze punten echt weten!

Diamond painting is super verslavend!

Diamond painting is super verslavend, eenmaal begonnen dan wil je het ook afmaken ook. Eventjes bezig zit er niet bij, je bent zo uren verder. Dus bereid je voor op slaapgebrek voor de komende dagen.

Het is erg ontspannend

Diamond painting is rustgevend en zet je gedachten even op nul. Na een stressvolle dag even ontspannen. Niets voor niets wordt diamond painting en schilderen op nummers veel aangeraden voor mensen met depressie en angststoornis. Je bent even van de wereld en alleen jouw steentjes bezig. Maar ook al heb je geen stressvolle baan en wil je gewoon even lekker bezig zijn, dan is diamond painting een erg leuke hobby.

Maak iets leuks voor aan de muur

Maak je eigen kunst met diamond painting en hang het eindresultaat op aan de muur. Hiermee maak je van een saaie muur een hele sfeervolle plekje waar je trots op mag zijn.

Diamond painting leuk om samen te doen

Diamond painting is ook leuk om samen te doen met jouw partner, kind of vriend(in). Een gezamenlijke hobby creëert een band en gezelligheid gegarandeerd! Begin beiden aan één kant en werk naar elkaar toe.

Diamond Painting Gezellig Samen

Diamond painting lijkt makkelijker dan het is

Start niet meteen met de moeilijkste diamond painting die er is. Het is lastiger dan het lijkt. Hoe kleiner de steentjes, hoe langer het duurt voordat je resultaat ziet. Bekijk het doek af en toe op afstand om jouw voortgang van het project te zien.

Diamond painting bestellen vanuit het buitenland

Wij horen van veel klanten dat bestellen in het buitenland ook problemen veroorzaakt. Pakketten komen niet aan. Kwaliteit is vaak slecht. Of de levertijd is 30 tot 40 dagen. Ook moet er soms nog extra invoerrechten betaald worden. Hier word je niet vrolijk van en dan nog niet eens te spreken over garantie. Terugsturen naar dit soort partijen is vaak geen optie. Wij versturen dezelfde werkdag jouw order nog op. Voor 16:00 besteld = dezelfde dag verzonden!

Snelle levering in onze shop

Wij leveren uit eigen voorraad en verzenden bij orders voor 16:00 dezelfde werkdag nog. Vaak is het binnen 1 á 2 werkdagen al in huis. Ditzelfde geldt ook voor schilderen op nummers.

Afbeelding Snelle Levering Tekengebied 1

Wij verzenden gratis binnen Nederland

Alle orders worden gratis verzonden binnen Nederland. Voor buiten Nederland vragen wij een kleine vergoeding!

Garantie in onze shop

Mis je onderdelen of heb je andere klachten? Wij lossen dit zo spoedig mogelijk op. Retourneren in originele verpakking is ook altijd mogelijk. Wij zijn trots op onze producten en onze producten worden regelmatig door ons zelf getest. Hierdoor weten wij precies wat de kwaliteit is en zullen onze medewerkers jou precies kunnen vertellen hoe iets werkt.

Wisselend assortiment diamond painting

In onze shop wisselt ons assortiment regelmatig. Hierdoor zal je als diamond paint liefhebber regelmatig terug komen op onze shop. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief om geen enkele deal te missen!

Bekijk het volledige assortiment diamond painting hier.

Geef een reactie