Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner A4 Lichtplaat

Wanneer je bezig gaat met diamond painting dan is een a4 lichtplaat echt handig om te hebben. Deze onmisbare accessoire geeft licht waar jij dat wilt. Zo zijn de cijfers en letters beter te lezen en kun je secuurder werken. Bij diamond painting is uiteraard de bedoeling dat de steentjes op de juiste plaats terecht komen.

A4 lightboard / lichtbak

A4 lightboard / lichtbak is voorzien van een heldere LED lamp waardoor jouw canvas nog beter zichtbaar is. Ook geschikt voor schilderen op nummers. Het lichtboord is eenvoud uit en aan te schakelen en wordt door middel van een USB kabel voorzien van stroom.

Voordelen van een lichtplaat voor diamond painting

Ga je aan diamond painting doen dan wil je het ook goed doen. De juiste steentjes op de juiste plaats voor zo best mogelijk resultaat. Met een a4 lichtplaat gaat dit iets makkelijker. Je hebt voldoende licht ook al werk je in het donker. Een echte aanrader!

Het licht wordt vanaf de onderkant beschenen en daardoor heb je geen last van schaduw of andere lichtproblemen. Het lichtplaat is compact en eenvoudig aan te sluiten.

A4 lichtplaat bestellen voor diamond painting of schilderen op nummers

Bestellen kan eenvoudig in onze shop. Wij proberen bij zowel diamond painting en accessoires de prijs zo scherp mogelijk te houden. Zoek je een a4 lichtplaat? Bestel deze hier.

Geef een reactie