Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Steutelhanger Red Leven

Een sleutelhanger die je leven kan redden!

Lifehammers heb je in alle soorten en maten. Maar er zijn grote verschillen tussen de lifehammers, de bekendste is de hamervorm waarmee je de autoruit inslaat alsof je op een spijker slaat. Hiervoor heb je veel kracht nodig en als je auto onder water gelopen is heb je helemaal niets aan deze lifehammer. Probeer maar eens onder water een spijker in een stuk hout te slaan. Daarnaast liggen de meeste lifehammers gewoon los in de auto, maar na een crash of in het water gereden te zijn ligt deze echt niet meer op zijn vertrouwde plaats!

Tegenwoordig heb je lifehammers met een springveer. Je hoeft geen kracht meer te zetten om een ruit in te slaan. Ook werkt deze lifehammer onder water omdat je alleen de lifehammer tegen het raam hoeft te drukken. Nog een voordeel van de lifehammers met springveer is dat deze veel compacter zijn dan de lifehammers in hamervorm. Omdat deze lifehammers zo compact zijn kun je ze als sleutelhangers gebruiken. Nu wordt deze lifehammer niet meer door de auto geslingerd na een crash of als je te water raakt. Nu hoef je de lifehammer sleutelhanger niet aan je sleutelbos te hangen maar kun je deze ook met een tie-wraps vastmaken aan je handgreep boven je hoofd.

In het programma Radar van Tros is er een test geweest met diverse lifehammers. De lifehammers met springveren kwamen hier het beste uit de test. Kies daarom altijd voor een lifehammer met springveer in plaats van de bekende lifehammer in hamervorm.

Bij Webshop-outlet kun je de lifehammer sleutelhanger, ook wel bekend als de ResQme kopen voor maar € 12,95 inclusief verzendkosten. Bekijk hieronder hoe deze lifehammer werkt.

Geef een reactie