Webshop-outlet.nl logo
Blog Banner Fleece Deken Met Mouwen Kopen

Waar koop ik fleece dekens met mouwen?

Fleecedekens zijn al jaren een succesnummer! Want wat is er nou lekkerder dan wegkruipen onder een fleece deken wanneer je het een beetje koud krijgt? Heerlijk op de bank of juist lekker bij de caravan, terras of bij het kampvuur. Een fleecedeken geeft je direct een lekker warm gevoel en voelt ook nog eens heerlijk zacht aan. De ideale aankoop voor het gehele jaar! En wist je dat er nu ook fleece dekens met mouwen verkrijgbaar zijn?!

Wat is fleece?

Fleece is een ontzettend warm, licht en duurzaam product. Het is de Engelse naam voor vacht en door de zachte pluisjes doet de stof denken aan lamsvacht. Ondanks dat is fleece een weefsel van 100% polyester (een kunstvezel). Het wordt namelijk gemaakt van gerecyclede petflessen! De kwaliteit van fleece stof wordt vaak aangegeven in gewicht per vierkante meter. Hoe hoger het gewicht, hoe dikker de stof is.

Wat zijn de product eigenschappen van fleece?

Een fleece deken heeft vele voordelen. Zo ziet het er aantrekkelijk uit, is het in vele variaties te koop en voelt het heerlijk aan. Naast dekens wordt fleece ook verwerkt in truien, vesten, handschoenen en sjaals. Zo is bijvoorbeeld de binnenkant van een winter softshelljas vaak met fleece gevoerd. Daarnaast heeft het nog veel meer aantrekkelijke eigenschappen, lees ze hieronder:

  • Duurzaam
  • Licht
  • Warm
  • Sneldrogend
  • Elastisch
  • Ademend
  • Kreukt niet
  • Sneldrogend
  • Zacht
  • Huidvriendelijk

Waarom een fleece deken met mouwen?

Een normaal fleece deken is al heerlijk, maar wist je dat er tegenwoordig ook fleece dekens zijn met mouwen? Door deze mouwen blijf je nog lekkerder warm! Je behoudt hierdoor namelijk al je bewegingsvrijheid en hoeft niet onder het dekentje vandaan te komen om bijvoorbeeld je kopje thee op te pakken. Niet alleen geldt dit voor een kopje thee drinken. Door de mouwen kan je namelijk ook gemakkelijk de TV bedienen, telefoneren, scrollen op je tablet of heerlijk een boek lezen. Heb je eenmaal een fleece deken met mouwen gehad dan wil je echt nooit meer anders!

Bestel hem nu snel in onze webshop en blijf op ieder moment heerlijk warm!

Geef een reactie