Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Oplegmatrassen Voor Scherpe Prijzen

Oplegmatrassen voor scherpe prijzen

Een oplegmatras is een dun matras dat bovenop een bestaand matras wordt gelegd om extra comfort te bieden. Het kan ook worden gebruikt om de levensduur van een ouder matras te verlengen. Er zijn verschillende soorten oplegmatrassen beschikbaar, elk met hun eigen unieke kenmerken.

Onze oplegmatrassen zijn de meest betaalbare dekmatrassen en zijn al verkrijgbaar vanaf €39,95. Deze oplegmatrassen worden veel gebruikt voor thuis maar ook voor in boten, caravans of campers.

Koudschuim oplegmatrassen zijn gemaakt van een hoogwaardig schuim dat zich aanpast aan de vorm van het lichaam en zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het goed ventileert en vocht goed afvoert.

Traagschuim oplegmatrassen zijn gemaakt van visco-elastisch schuim dat zich aanpast aan de vorm van het lichaam en zorgen voor een goede ondersteuning van het lichaam. Traagschuim heeft een gesloten celstructuur waardoor het minder goed ventileert dan koudschuim.

Latex oplegmatrassen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en bieden een goede ondersteuning van het lichaam. Latex heeft een open celstructuur waardoor het goed ventileert en vocht goed afvoert.

Kortom, er zijn verschillende soorten oplegmatrassen beschikbaar die elk hun eigen unieke kenmerken hebben. Het is belangrijk om te kiezen voor een oplegmatras dat past bij jouw persoonlijke wensen en jouw huidige situatie.

Geef een reactie