Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Waterborstel Van Wel 7m

Wasborstel uitschuifbaar van wel 7 meter lang

De Shine telescopische waterborstel is een uitschuifbare telescoopsteel die tot een lengte van 7 meter kan worden uitgeschoven. De borstel heeft een zeepdispenser met doseerknop en bestaat uit 5 delen die je tot maximaal 7 meter kan uitschuiven.

Deze telescopische waterborstel is ideaal voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plekken zoals daken, dakgoten, ramen en gevels. De borstelharen zijn robuust en zorgen voor een grondige reiniging van de oppervlakken. De zeepdispenser met doseerknop zorgt ervoor dat je gemakkelijk zeep kunt aanbrengen op de oppervlakken die je wilt reinigen.

De Shine telescopische waterborstel is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. De telescoopsteel is gemaakt van lichtgewicht aluminium en kan gemakkelijk worden uitgeschoven tot een lengte van 7 meter. De borstelharen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en zijn ontworpen om lang mee te gaan.

Deze telescopische waterborstel is ook erg handig voor het reinigen van zwembaden en jacuzzi’s. De lange steel zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de bodem van het zwembad kunt komen zonder dat je hoeft te bukken of jezelf in een ongemakkelijke positie hoeft te manoeuvreren. De borstelharen zijn zacht genoeg om het oppervlak van het zwembad niet te beschadigen, maar toch sterk genoeg om vuil en algen effectief te verwijderen.

De Shine telescopische waterborstel is ook ideaal voor het reinigen van boten en jachten. De lange steel zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de bovenkant van de boot kunt komen zonder dat je hoeft te klimmen of op een ladder hoeft te staan. De borstelharen zijn zacht genoeg om het oppervlak van de boot niet te beschadigen, maar toch sterk genoeg om vuil en zoutaanslag effectief te verwijderen.

Kortom, de Shine telescopische waterborstel is een veelzijdig schoonmaakgereedschap dat ideaal is voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken zoals daken, dakgoten, ramen, gevels, zwembaden, jacuzzi’s, boten en jachten. De borstelharen zijn robuust en duurzaam en zorgen voor een grondige reiniging van de oppervlakken. De zeepdispenser met doseerknop maakt het gemakkelijk om zeep aan te brengen op de oppervlakken die je wilt reinigen. De lange steel zorgt ervoor dat je gemakkelijk bij de bovenkant van de boot kunt komen zonder dat je hoeft te klimmen of op een ladder hoeft te staan. Kortom, de Shine telescopische waterborstel is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig schoonmaakgereedschap dat ideaal is voor het reinigen van moeilijk bereikbare plekken.

Geef een reactie