Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Dames Corrigerende Shirt

Dames corrigerende shirts

Onze slimme shirts zijn gemaakt van een zeer comfortabele, rekbare en hypoallergene stof. Het ontwerp van dit shirt is zo gemaakt dat de buik strakgetrokken wordt, maar denk maar niet dat je dan alleen maar doet alsof je een platte buik hebt. Je werkt ook écht aan een plattere buik, wanneer je deze shirts draagt!

Het slimme shirt voor vrouwen is ontworpen om de buikspieren te corrigeren en te ondersteunen. Het stimuleert de bloeddoorstroming en daardoor wordt overtollig vet sneller afgebroken. Het helpt je dus ook nog eens afvallen! En dat terwijl je alleen al door het dragen van dit shirt ook al 5 tot 10 kilo lichter lijkt. Win-win situatie dus. Je draagt dit shirt gewoon als ondershirt en zo kun je dagelijks aan je lijf werken zonder dat je daarvoor hoeft te sporten!

Het slimme shirt voor vrouwen is gemaakt van 80% nylon en 20% spandex. Het is verkrijgbaar in verschillende maten:


• M: lengte shirt 53 – 58 cm en omtrek (buik) 71 – 85 cm

• L: lengte shirt 55 – 60 cm en omtrek (buik) 86 – 105 cm

• XL: lengte shirt 57 – 62 cm en omtrek (buik) 106 – 115 cm

• XXL: lengte shirt 59 – 64 cm en omtrek (buik) 116 – 125 cm

Geef een reactie