Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Wat Is Een Resqme

Wat is een ResQme sleutelhanger?

ResQMe is een uniek draagbaar veiligheidsapparaat dat je aan jouw sleutelhanger bevestigt. Dit innovatieve hulpmiddel zorgt ervoor dat mensen in noodgevallen uit hun auto kunnen ontsnappen en kan ook onder water een autoruit verbrijzelen. Het is een klein apparaatje van 7 cm lang en 3 cm breed en weegt slechts 19 gram. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan worden bevestigd aan jouw sleutelhanger.

De ResQMe sleutelhanger is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder fluorgeel. Het apparaatje heeft een afneembare clip waarmee het aan jouw sleutelhanger kan worden bevestigd. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en vereist geen speciale training.

De ResQMe sleutelhanger is een handig hulpmiddel om bij je te hebben in geval van nood. Het kan je helpen om snel uit jouw auto te komen als je vastzit of om een autoruit te breken als je vastzit onder water. Het is ook een geweldig cadeau voor vrienden en familie die veel tijd doorbrengen in de auto.

De ResQMe sleutelhanger wordt gebruikt door hulpverleners zoals reddingsbrigade, brandweer en politie. Zij dragen de ResQMe sleutelhanger op zak en redden hiermee vele mensen levens. Kortom de ResQMe sleutelhanger is een echt veiligheidsmiddel dat van levensbelang kan zijn. Het kan jouw leven redden en dat van anderen.

Geef een reactie