Webshop-outlet.nl logo
Blog Banners Wat Is Een Seatzac

Wat is SeatZac?

SeatZac is een compacte en super comfortabele lucht gevulde chillbag die je overal mee naartoe kunt nemen. Het is ontworpen om overal te kunnen chillen als een baas. Het is gemaakt van stevig en waterdicht polyester en kan op diverse manieren worden bedrukt. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

De SeatZac is gemakkelijk te vullen met lucht. Schud de SeatZac eerst goed uit. Een SeatZac bestaat uit twee aparte luchtzakken. Vul eerst één zak door de opening in de SeatZac open te houden en deze te vullen met lucht. Rol vervolgens de opening op en klik de sluiting vast. Herhaal dit voor de tweede zak.

De SeatZac is ideaal voor op het strand, in het park of op festivals. Het is ook perfect voor thuisgebruik, bijvoorbeeld in de tuin of op het balkon. Het is gemakkelijk mee te nemen dankzij het lichte gewicht en het compacte formaat.

De SeatZac is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De afmetingen van de SeatZac zijn 135 x 90 x 50 cm (l x b x h). De SeatZac kan eventueel worden bedrukt met jouw eigen logo of ontwerp.

Geef een reactie